Mio пуска на българския пазар нови автомобилни камери от категорията entry level

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 9.11.2016, 4,297 показвания

TW_MiVue330

• Моделите MiVue C310, MiVue C320, MiVue C330 и MiVue C335 са с Full HD резолюция
• Новите автомобилни камери са с широк ъгъл на заснемане

Mio Technology, един от най-известните производители на GPS устройства в световен мащаб, пуска на българския пазар нови автомобилни камери от категорията entry level: MiVue C310, MiVue C320, MiVue C330 и MiVue C335.

Устройствата от новата entry level гама MiVue имат способността да заснемат повече от 30 кадъра в секунда при резолюция Full HD. Моделът MiVue C310 разполага с HD камера със запис на изображенията в размер от 720×1280 пиксела, а моделите MiVue C320, C330 и C335 с Full HD камера от 1080 пиксела.
Видеокамерите от тази гама се отличават със стилен дизайн и лекота. Теглото на C320 е 58 грама, C330 – 59,5, а най- тежък е моделът C310 – 63 грама.
Обективът с иафрагма F2.0 на новите автомобилни камери се явява още един плюс, защото позволява запис на ясни изображения дори при условия на слаба осветеност. Една от разликите при моделите е широчината на ъгъла на гледане. MiVue C310 има зрително поле от 110 градуса, а при MiVue C320, C330 и MiVue C335 е 130 градуса. С тези ъгли на видимост, четирите камери могат да уловят всички детайли в предната част на автомобила в критични моменти.

Вашият свидетел на пътя
Вграденият G сензор с 3 осни записи, записва всяко шоково движение на автомобила и ще покаже мястото, произхода и силата на въздействие при евентуален удар (дори заден удар), като по този начин се превръща в най-надеждния свидетел пред застрахователната компания. Като свържете устройството към компютър имате възможност да проследите цялата информация при евентуален сблъсък, поради което вие винаги ще знаете кога, къде и какво се е случило.

Защита и сигурност по време на шофиране
Моделите C330 и C335 са с вграден GPS модул, който позволява проследяване на маршрутите и записва едновременно видео клипове, географски координати, посока, скорост на превозното средство и датата и часа на пътуване.

Видеокамерите започват заснемане още при запалване мотора на автомобила. Освен това, устройствата могат да бъдат настроени в режим на непрекъснат запис. Камерата ще се включи автоматично и ще започне запис, когато засече движение или неочакван удар, дори когато не сте в колата.

Новите автомобилни камери Mio MiVue са налични на българския пазар на цени започващи от 155 лева. За повече информация относно характеристиките на новите модели, посетете http://www.mio.com/

За Mio Technology
Mio разработва и предлага на пазара продукти, които позволяват на потребителите да се възползват от най-новите подобрения в областта на мобилните услуги. Компанията е основана през май 2002 г. и развива своята дейност в Тайван, Китай, Европа, Северна Америка, Австралия, Япония и Южна Корея. В момента Mio има над 900 служители по целия свят и предлага своите продукти в над 38 страни.


Етикети: , , , , , , ,Коментари: