Специални промо оферти за повече от 15 продукта с марката TP-Link

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 18.11.2016, 3,815 показвания

Black-Friday_TP-Link_1200x630px_BG

TP-Link, водещ доставчик на мрежови решения за крайни клиенти, обявява за пръв път в България големи намаления на продукти.

“Още от лятото започнахме да подготвяме програмата за специални намаления. Тази година за пръв път ще проведем подобна кампания в България и затова се фокусирахме върху технологиите и новите продуктови гами. Почти половината от продуктите участващи в промоцията са от категорията мрежово оборудване – маршрутизатори от най-новия стандарт предлаган на пазара – AC. В допълнение към традиционното мрежово оборудване от рутери и усилватели на сигнала, предлагаме и нови продуктови категори, като интелигентни електрически контакти и външни батерии, които бяха сред най-търсените продукти през годината.”, заяви Анна Чакърова, Бизнес мениджър за TP-Link България.

В промоциите участват общо 19 продукта с марката TP-Link. Общо 9 рутера, сред които 5 модела от гамата Archer (Archer C8, Archer C7, Archer C2, Archer C20 и Archer C50), три рутера от стандарт N, три модела усилватели на сигнала (TL-WA850RE, TL-WA855RE и RE210), Powerline адаптери, външни батерии и интелигентни контакти.

Продуктите TP-Link участващи в промоцията, могат да бъдат закупени от магазините на Технополис, Техномаркет, ЗОРА, ЖАР Компютърс, Плесио Компютърс, АРДЕС, както и от всички официални партньори и дистрибутори на TP-Link.

В България официални дистрибутори на TP-Link са: Ланком България и Виртуална Зона.

Пълният списък на продуктите TP-Link участващи в промоцията са:

tp-link-promo

TP-Link осигурява на своите клиенти постоянна консултанска и техническа поддръжка. Можете да се свържете с нашите консултанти на телефонен номер : +4 031 1011290 или като ползвате услугата Live Chat на страницата www.tp-link.ro; от понеделник до петък, в интервала 10:00h-19:30h. В извън работно време, потребителите могат да попълнят следния формуляр http://www.tp-link.ro/support/contact или да изпратят имейл на support.ro@tp-link.com.

За TP-Link
Основана през 1996 г., компанията TP-Link е световен доставчик на надеждни мрежови устройства и аксесоари, които се използват във всички аспекти на ежедневния живот. Фирмата многократно е класирана от анализаторската компания IDC като доставчик № 1 на WLAN продукти и високоскоростни CPE устройства * Компанията разполага с дистрибуторски мрежи в над 120 страни и обслужва стотици милиони хора по света.

TP-Link разполага с богато портфолио от продукти и решения с доказана стабилност, производителност и стойност, които отговарят на съвременните технологични нужди на модерния човек. Сега, когато свързаността е начин на живот, компанията продължава да се развива, за да посрещне изискванията на утрешния ден.

* Според последната публикувана класация на IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Q2 2016 Final Release.


Етикети: , ,Коментари: