Microsoft Office 2010 Beta е свален вече над един милион пъти!

Microsoft Office 2010 Beta е свален вече над един милион пъти!

В раздел: Новини от на 4.12.2009, 4,195 показвания

office_2010_bannerСпоред софтуерният гигант, Microsoft, новата бета версия на Microsoft Office 2010 пакета им е свалена/даунлоудната вече над един милион пъти. Бета версията на пакета беше пусната за даунлоуд и бета тест от потребителите преди около две седмици, за което ви съобщихме още тогава. Софтуера все още е наличен за даунлоуд, като за да го свалите ви трябва само регистрация на сайта (ако все още нямате такава). Според статистиката на Microsoft, новата версия е надминала по интерес всички досегашни версии на продукта. Това разбира се може само да радва хората от Microsoft ;).

Както стана известно в последствие, новата версия на офис пакета ще продължи да бъде тествана в бета вариант до май месец 2010, а официалната версия ще влезе в продажба през юни в шест различни версии – Starter, Home and Student, Home and Business, Standart Professional и Prefessional Plus.


Етикети: , , ,3 коментара

  1. 1 Сашо // 05.12.2009 в 15:19

    защо ни занимавате със всяка нова измислица на майкрософт? Защо не споменавате другите офис пакети и особено тези безплатни с отворен код?

  2. 2 mosferatu // 06.12.2009 в 17:43

    Не че съм фен на малък и мек, но никоя от безплатните алтернативи за съжаление не може да осигури удобството и екстрите на офис пакета. Лично аз 2 пъти се опитах да мина на Open Office, но след системни грешки на софтуера и загуба на доста нерви и време заради това се отказах.

  3. 3 Кирил Венев (Ba4o Kiro) // 07.12.2009 в 10:13

    @Сашо – Пишем новини за Microsoft, защото те имат PR който се грижи да пуска press-release. Останалите разработчици на “free” софтуер рядко го правят ;). Не успявам да следя де що софтуер и ъпдейти излиза и да публикувам новини за това – физически не ми остава време. Ако видиш новина която според теб си заслужава да се публикува, можеш да я пуснеш самият ти на сайта (виж този линк) и след одобрение на редактор новината ще бъде публикувана.