Видеокартите Nvidia GeForce GTX 1050 и GTX 1050 Ti вече са налични и за лаптопи

В раздел: Новини от на 4.01.2017, 4,434 показвания

gtx_1050_laptops

Видеокартите от среден клас Nvidia GeForce GTX 1050 Ti и GTX 1050 за мобилни компютри вече са налични в първите модели по бюджетно ориентирани геймърски ориентирани системи, като тяхната официална премиера е на CES 2017. Те са със същия тип графични ядра и същите характеристики, както и вариантите на съответните Pascal ядра за десктоп решения. Това е една тенденция, която Nvidia се опитва да наложи от сравнително скоро – мобилната графика от по-висок клас да предлага същото ниво на производителност и възможности като предложенията за десктоп компютри. Видеоконтролерите Nvidia GeForce GTX 1050 Ti и GTX 1050 са особено подходящи за системи с по-тънък корпус, компактни размери и тегло, където не се търси максимална производителност а по-скоро добър баланс като графични възможности и мобилност, а не на последно място и наличният бюджет е по-скромен.

Според Nvidia новите лаптопи с GTX 1050 и 1050 Ti ще могат да предложат на потребителите:
– Производителност и енергийната ефективност до 3 пъти по-добра от предишното поколение видео карти.
– Гейминг при 1080p @ 60 FPS и поддръжка за последна версия DirectX 12.
– Напреднали графични технологии като NVIDIA GameWorks за допълнително взаимодействие и кино изживяване.
– GeForce Experience – идеалното приложение за гейминг на PC. Позволява изтеглянето на драйвери game-ready и позволяват на потребителите да споделят най-важните моменти от игрални сесии.
– Поддръжка на NVIDIA Ansel – революционна опция, която дава възможност за заснемане на професионални кадри по време на игра.
– Плавен геймплей с NVIDIA G-SYNC (за лаптопи, които поддържат тази технология).
– Възможност за овърклок, като и при техните десктоп алтернативи.

Очаква се над 30 модела лаптопи с графични карти GTX 1050 и 1050 Ti да бъдат на разположение на потребителите още през първото тримесечие на тази година. По време на CES ще бъдат представени първите нови модели лаптопи, оборудвани с тези графични карти от Acer, Alienware, ASUS, Dell, HP, Lenovo, MSI и не само. Още модели ще бъдат на разположение за продажба тази седмица, които също така ще са на базата на платформата Kaby Lake на Intel за лаптопи.


Етикети: , , , , ,Един коментар

  1. 1 ceko // 16.02.2017 в 22:23

    ДА ТЕ ПИТАМ dell vostro 470 КОЯ ВЕРСИЯ hdmi ИМА

    МЕРСИ

Коментари: