ADATA анонсира SX950 и EX500

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 15.02.2017, 3,561 показвания

ADATA Technology обяви пазарния дебют на своя нов SSD диск XPG SX950 и съпровождащият го външен корпус, изпълнен в гейминг стил – EX500. SX950 предлага капацитет до 960GB, идва с 3D MLC NAND технология и разполага със SMI контролер. Скоростите, които постига, са 560MB/s при четене и 530MB/s за запис. EX500 носи отличителна XPG визия с грапав корпус и агресивно излъчване. Той пристига със спейсър и скоба за лесна инсталация на настолни компютри и лаптопи. За потребителите, които искат да използват SX950 като външно сторидж решение, EX500 предлага стилен, издръжлив и лесен за инсталиране корпус, който се свързва мигновено с настолни и преносими компютри, както и игрови конзоли чрез USB 3.1.

adata_sx950_ssd

3D NAND технология в полза на геймърите                                   

SX950 използва надеждна 3D многослойна NAND памет и SMI контролер, а потребителите могат да избират между варианти с капацитет 240GB, 480GB и 960GB. По-високата плътност означава и повишен капацитет, като освен това 3D NAND технологията е приблизително 10% по-бърза от 2D NAND и следователно SX950 надминава своя предшественик SX930, отбелязвайки 560MB/s скорост на четене и 530MB/s за запис.

Оптимизиран за гейминг приложения

SX950 разполага със SLC кеш памет и DRAM кеш буфер, които позволяват вариации в скоростта според тежестта на задачите и наличните системни ресурси. За да увеличи жизнения цикъл на своето SSD, ADATA включва в своя фърмуер RAID Engine и интелигентно подреждане на данните чрез специален алгоритъм за равномерно разпределяне на работното натоварване между NAND флаш клетките.

Пълен пакет за лесна инсталация

Отговаряйки на високите изисквания на всички продукти от XPG серията, SX950 идва напълно подготвен. Комплектът включва 2,5-милиметров спейсър за по-лесна инсталация в 7- и 9,5-милиметрови ниши на ултрабук компютри и лаптопи. Потребителите на настолни компютри могат по желание да използват и включената 3,5-инчова скоба и набор за инсталация. И накрая, потребителите могат да разчитат на удължена 6-годишна гаранция за устройството.

adata_ex500_1

EX500: дисков корпус за геймъри

EX500 може да се ползва с всеки 2,5-инчов SSD/HDD диск и е съвместим с PS4, Xbox One и PC. Неговият външен корпус с агресивна визия, специално създаден за запалените геймъри, търсещи ъпгрейд на своя сторидж, е лесен за поставяне, със сигурно затваряне и устойчива на щети конструкция.

За XPG от ADATA Xtreme Performance Gear, или съкратено XPG, е категория премиум хардуер с отличителен дизайн, предлаган от компанията ADATA и специално предназначен за компютърен гейминг и екстремен овърклок. Продуктите от серията XPG не само преминават, но и надграждат строгите ADATA A+ тестове, за да гарантират върхова производителност и издръжливост. XPG открива нови граници с подкрепата на водещи технологии и партньори от индустрията, за да предложи най-доброто изживяване в областта на гейминга, в това число и виртуалната реалност. Продуктовата линия XPG се отличава с върхова производителност, но също така и със специално внимание към стила. Потребителите могат да разпознаят моментално всеки XPG представител по агресивния му, но едновременно с това изтънчен дизайн. Всички XPG брандирани предложения притежават дизайн, който е не само атрактивен, но и функционален, като например конструкцията на иновативните топлинни щитове при високоскоростните модул памети. Продуктите от серията XPG могат да се похвалят с престижни световни отличия като Good Design Award (Япония) и Taiwan Excellence Gold Award. За повече информация, моля посетете www.adata.com/xpg.


Етикети: , ,Коментари: