AMD споделя сцената с водещи разработчици на игри, за да покаже бъдещето на графичните и процесорните технологии

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 22.02.2017, 3,498 показвания

AMD днес обяви, че вторият годишен “Capsaicin Live” уебкаст на компанията ще се състои на 28 февруари, вторник, в 20:30 ч. (българско време) по време на излъчването на живо на Конференцията за разработчици на игри 2017 от Сан Франсиско, САЩ.

Домакин на събитието ще бъде Раджа Кодури, старши вицепрезидент и главен архитект на Radeon Technologies Group. Шоуто ще бъде празник на РС игрите и на разработчиците, които работят неуморно, за да превръщат своте идеи в блокбъстър игрите на утрешния ден.

amd_ryzen_new_horizon

Едночасовото събитие на живо ще предложи на гейминг ентусиастите и разработчиците от цял свят предварителен поглед върху най-новите графични и процесорни технологии на AMD, ще разкрие нови подробности около Vega и ще покаже най-очакваните РС игри и VR игри това лято.

Наречено по най-легендарната съставка в лютите чушки, която дава пристрастяващия вкус на пикантните храни, събитието “Capsaicin Live” ще хвърли светлина върху същината и креативната мощ на графичния процесор, съживяващ магията, която разработчиците на игри и VR създават всеки ден, превръщайки програмния код във вълнуващи изживявания.

Видеопредаването в реално време ще бъде достъпно на Radeon.com. Запис на уебкаста ще може да се гледа няколко часа след завършването на събитието на живо в YouTube канала на AMD.

За AMD

В продължение на над 45 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, Facebook и Twitter страниците на компанията.


Етикети: , , , ,Един коментар

  1. 1 Last V8 // 22.02.2017 в 19:49

    Да очакваме и завишаване на системните изисквания в новите игри, защото от това се печелят лесни пари.

Коментари: