ADATA представя Ultimate SU700 3D NAND SSD

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 5.04.2017, 3,685 показвания

ADATA Technology обяви пазарния дебют на 2,5-инчовия SATA 6Gb/s SSD диск Ultimate SU700. Устройството е създадено по 3D NAND технология и използва новия Maxiotek контролер. Скоростта на четене и запис достига съответно 560MB/s и 520MB/s, а капацитетът за съхранение е до 960GB. Допълнителните технологични подобрения, които потребителите ще могат да открият, включват Agile корекция на грешките, WriteBoost SLC кеш памет и виртуално възстановяване за оптимална сигурност на данните.

Повече 3D NAND възможности

SU700 е базиран на 3D NAND технология, която е по-надеждна и бърза от стандартната 2D NAND флаш памет. В комбинация с това SSD дискът използва иновативен Maxiotek контролер плюс специално разработени от ADATA електрическа верига и фърмуер.

Скорост и защита на информацията

SU700 достига скорост на четене от 560MB/s, а скоростта при запис е до 520MB/s, което дава на потребителите минимум 10% повече бързина в сравнение с използването на 2D NAND флаш базирана памет. Входно-изходните операции са 80 000 за секунда, като едновременно с това тези показатели остават стабилни дори при сериозна натовареност на диска благодарение на контролера и фърмуера с поддръжка на WriteBooster режим. Наличният SLC кеш (pSLC) от друга страна се грижи за осигуряването на максимални обеми за съхранение на информация. Технолгията за контрол на работната честота следи нивата на натоварване на SSD диска, за да балансира производителността, консумацията на енергия и амортизацията.

Надеждно, сигурно и дълготрайно сторидж решение

SSD дискът на ADATA е проектиран така, че да позволи бърза и лесна итеграция на 256-битовото AES кодиране и Agile корекция на грешките. Виртуалното възстановяване предоставя допълнителни нива на защита в случай на загуба на данни. SU700 ще се предлага във варианти от 120GB, 240GB, 480GB и 960GB, като всеки един от моделите постига MTBF (средно време до повреда) от 2 милиона часа. 960-гигабайтовата версия също така разполага с TBW (записани терабайти) рейтинг от 560TB, гарантиращи дълъг живот на SSD устройството. В допълнение към всичко това SU700 ще се предлага с 3-годишна гаранция


Етикети: , ,Коментари: