be quiet! официално представят Shadow Rock TF 2

В раздел: Новини от на 13.06.2017, 5,567 показвания

След като Shadow Rock TF доста дълго време представяше компанията be quiet! при “low profile” процесорни охладители от висок клас, сега е ред да отстъпи своето място на наследника си – Shadow Rock TF 2. Второто поколение TF идва с подобрени охлаждащи възможности, при (поне според be quiet!) понижено ниво на шумоотделяне по време на работа.

Shadow Rock TF 2 е екипиран с пет топлинни тръби ф6, като част от по-сериозните оптимизации са в директната връзка между ребрата на радиаторният блок и основата на охладителя. И макар да предлага TDP ниво от 160W, Shadow Rock TF 2 е създаден да се справя доста по-добре в охлаждането на най-горещите процесори на IT пазара. Охлаждащите възможности са подобрени и от използваният 135mm вентилатор с понижено ниво на шум по време на работа – максимум 24.4 dBa при 1400 RPM.

Новият Shadow Rock TF2 е с височина от само 112мм (с инсталиран вентилатор), което го прави чудесен избор, когато височината на охладителя е от решаващо значение. Съвсем очаквано, TF2 е съвместим със всички съвременни платформи на AMD и Intel, включително и AMD AM4.

Официалната цена за Европа на be quiet! Shadow Rock TF2 е 60 евро.


Етикети: , ,Един коментар

  1. 1 Ico // 15.06.2017 в 21:17

    Стар дизайн на CoolerMaster

Коментари: