Samsung Electronics представи нов портативен SSD T5

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 17.08.2017, 2,820 показвания

Samsung Electronics обяви пускането на пазара на Samsung Portable SSD T5 – най-новото преносимо SSD устройство, което вдига летвата при производителността на продуктите за външна памет. T5, е с най-новата 64-слойна технология V-NAND на Samsung, осигурява водеща за индустрията скорост на трансфер с криптиране на данните в компактен и надежден дизайн, което прави достъпа до най-важните ни данни по-лесен от всякога, навсякъде и по всяко време .

“Samsung налага нови стандарти при възможностите на преносимите устройства за съхранение и полупроводниковите дискове в продължение на години, а преносимият SSD T5 затвърждава нашето лидерство при иновациите”, каза Un-Soo Kim, старши вицепрезидент Brand Product Marketing, Memory Business към Samsung Electronics. “Уверени сме, че T5 ще надхвърли очакванията на потребителите за външна памет, като предлага по-бърза скорост и солиден дизайн с лек и удобен джобен размер. Това е идеалният преносим продукт за съхранение както за потребители, така и за професионалисти, които търсят бързо, издръжливо и сигурно устройство”.

Със зашеметяваща скорост до 540 MB/s – до 4,9 пъти по-бързо от външните HDD продукти – новият T5 е предназначен специално за създателите на съдържание, бизнеса и ИТ професионалисти, както и за потребители, които искат незабавен и лесен достъп до данни. Също така, T5 е по-малък от стандартна визитна картичка с размери 74 x 57.3 x 10.5 мм и невероятно лек, едва 51 грама – спокойно може да се събере в дланта ви. Алуминиевата външна част се предлага с две отделни метални покрития – Deep Black (модели 1TB и 2TB) и Alluring Blue (250GB и 500GB модели).

Без никакви движещи се части и устойчива на удар вътрешна рамка, T5 предлага на потребителите спокойствие, тъй като може да издържи на изпускане от до 2 метра. Samsung Portable SSD Software за персонални компютри и Mac, базиран на AES 256-битово хардуерно криптиране на данни, улеснява конфигурирането на настройките за защита и получаването на най-новите актуализации на фърмуера и софтуера. На разопложение е и мобилно приложение за Android смартфони и таблети за още по-голямо удобство. В допълнение, T5 включва два свързващи кабела – USB-C до C и USB-C до A – за по-голяма съвместимост с множество устройства.

За повече информация посетете www.samsung.com/T5.


Етикети:Коментари: