Microsoft обяви датата на излизане на Windows 10 Fall Creators Update

В раздел: Новини от на 1.09.2017, 3,752 показвания

Creators Update, ще започне на 17 октомври. Това е четвъртото основно обновление на операционната система и е следващото след Creators Update. Какви се главните промени? Това обновление ще ни даде първи досег до платформата Windows Mixed Reality на Microsoft за виртуална реалност, която използва евтини VR решения на компании като Dell, HP, Lenovo и ASUS. Ако нямате VR хедсет, можете да проверите усещанията си в 2D с помощта на Mixed Reality Viewer.
Според Тери Майерсън, изпълнителен вицепрезидент на Windows и Microsoft Devices Group, това обновление, също така ще поддържа и проследяване на очите, което ще улесни онези, които не могат да използват крайниците си, за да навигират в операционната система. Това ще е особено полезно за хората, страдащи от болестта на Лу Гериг.
За съжаление Timeline функционалността, която Microsoft показаха като надстройка, няма да я видим с Fall Creators Update, защото не е напълно готова. Пподобие на Handoff на Apple, тя ще ви позволи да продължите своята работа на широк набор от устройства. Това не означава само Windows 10 компютри.
Актуализацията ще отбележи и дебюта на новата система Windows Fluent Design System, чиято цел е да подобри облика на операционната система и приложенията. Това няма да е огромна визуална промяна, но трябва да е началото на малко по-елегантно изглеждащ Windows.

Източник: Engadget https://www.engadget.com/2017/09/01/windows-10-fall-creators-update-release/

Източник: Engadget


Етикети: ,3 коментара

 1. 1 Потребител // 01.09.2017 в 18:51

  Майкрошит. ЗА пореден път излизат с бъгави и ненужни боклуци в ъпдейта, с който само могат да направят бозата наречена уиндоус 10 още по вкисната.. Съжелявам, че купих 10-ката.. Трябваше поне да си стоя на пиратски версии. НИКОГА повече продукти на майкрошит. 7цата беше в пъти по добра ос.

 2. 2 Потребител // 01.09.2017 в 18:52

  Единственото което постигат с ,, ъпдейтите си,, е да крадат лични данни и да ги продават на други компании..

 3. 3 Гого // 01.09.2017 в 19:44

  “Creators Update, ще започне на 17 октомври. Това е четвъртото основно обновление на операционната система и е следващото след Creators Update”
  Тавтология в две изречения :)

Коментари: