ADATA Premier и Premier Pro вече с поддръжка на SD A1 и V10/V30 стандарти

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 4.09.2017, 2,560 показвания

04/09/2017 – ADATA Technology обяви, че внедрява нови стандарти в своите Premier microSDXC/microSDHC UHS-I Class 10 карти. Новият A1 стандарт е част от спецификацията SD 5.1 и поддържа използването на приложения и достъп до снимки и видео отвъд стандартното външно съхранение. Другото нововъведение от страна на компaнията е внедряването на V10 и V30 видеозапис на всички Premier Pro microSD и SD карти със скорости съответно от 10MB/s и 30MB/s.

Директно използване на приложения със SD карти
A1 спецификацията е част от SD 5.1 изискванията. Тя показва, че microSD или SD картата може да поддържа ефикасно високи скорости на четене, както и да извършва голям брой входно-изходни операции. С други думи, A1 сертифицираните microSD и SD карти стават също толкова ефективни при използването на апове, колкото е и вътрешният сторидж, което от своя страна дава на потребителите много по-голяма свобода за инсталация и работа с различни приложения.

По-голям избор за видеолюбителите
В комбинация с новия SD A1 стандарт, всички ADATA Premier Pro SD и microSDXC/SDHC карти вече осъществяват V10 (10MB/s) и V30 (30MB/s) видеозапис с високи скорости. Въпреки че най-бързите премиум карти на ADATA поддържат V90 скорости (90MB/s чист видеозапис), тайванската компания сега внедрява подобни възможности и в по-широка гама продукти от среден клас за масовия потребител. Популяризирането на 4K видео позволява на повече любители да изпробват подобни опции за заснемане и новите V10 и V30 (30MB/s) спецификации отговарят точно на тези нужди.

За ADATA
ADATA Technology, един от най-големите производители на DRAM модули и флаш памети в света, разполага с разнообразно портфолио, което включва карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Компанията също така предлага решения за мобилно захранване и е един от големите доставчици на съвременно LED осветление. Продуктите на ADATA продължават да получават международно признание от организации като iF Design Awards (Германия), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Япония), Best Choice of Computex Awards и Taiwan Excellence Gold Awards. Мотото на компанията „Love, Life, Dreams“ въплъщава бранда ADATA и ролята на иновативните памет продукти в човешкия стремеж към запазване на универсално ценни идеи. За повече информация, моля посетете www.adata.com.


Етикети: , , ,Коментари: