AMD смятат, че Vega и Threadripper се продават за 5 секунди

В раздел: Новини от на 11.09.2017, 3,732 показвания

На колегите от overclockers.ru са им попаднали интересни рекламни материали на AMD, предназначени за търговците. Тези “материали” са фокусирани към персонала на търговските вериги, с което се опитват да мотивират служителите да продават видеокартите Vega и процесорите Ryzen Threadripper.

Пред продавачите е поставена амбициозна цел: да продават Radeon RX Vega 56/64 и Ryzen Threadripper само за 5 сек., което според рекламните материали на AMD е нещо съвсем естествено.

Ако погледнем състоянието на пазара на графични карти AMD Radeon RX Vega, веднага ще се убедим в правотата на рекламните твърдения на AMD. Това даже изглежда прекалено дълго време.

Процесорите Ryzen Threadripper трябва да се поберат в същата “пет секундна норма”.  Естествено такава препоръка не трябва да се приема буквално и не носи характер на изискване. По-скоро, това е образно изразяване, което позволява на продавачите да разберат, че те си имат работа с търсени стоки.


Етикети: , , , ,2 коментара

  1. 1 SEPULTURA // 11.09.2017 в 11:29

    Хаахахаххаах :Д

  2. 2 nv // 11.09.2017 в 13:14

    Доскоро за опаковките на чипове не се използваше HBM памет, а различни видове хартия,полимерни продукти и комбинации между тях.

    майтапя се :)

Коментари: