GeForce GTX 1070 Ti може да излезе в края на октомври

В раздел: Новини от на 21.09.2017, 2,810 показвания

Компанията Gigabyte в борбата си с ASUSTek, не се бои да ходи по “тънкия лед”, разделящ повишеният интерес на аудиторията и гнева на разработчиците на процесори. Вчера бяхме очевидци на безпардонно разкриване на информация от маркетолозите на Gigabyte, касаеща сроковете на анонс на процесорите Coffee Lake, а днес е привлякла вниманието на колегите от Guru 3D публикация в страницата на Facebook на графичното поделение на Gigabyte.

Спекулирайки с асоциации от поредната екранизация на филма на ужасите “То” (It), производителят на видеокарти публикува познат образ от това произведение и огледално изписани съответни символи. Получава се Ti, като изобразената под него видеокарта на Aorus, допълнително подсилва усещането, че заинтригуваният потребител трябва да очаква старта на новия продукт, със суфикс в названието си. Също така, да се приготви, че портфейла му ще олекне допълнително с още една банкнота с лика на “Франклин”.
Филмът на ужасите е замесен в контекста на срока за предстоящото излизане на видеокарта от серията “Ti”. Хелоуин (Helloween) е последната неделя от октомври. От Gigabyte обещават, че “Ti скоро ще стигне и до теб”. Разбира се, напълно е възможно Aorus да пуснат някаква по-напомпана версия на GTX 1080 Ti, но много по-вероятно е, това да e мистичната GeForce GTX 1070 Ti.

Източник: Overclockers.ru


Етикети: , ,Коментари: