ADATA внедрява аудио аксесоари към гейминг серията XPG

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 3.10.2017, 2,656 показвания

03/10/2017 – Тайванската компания за DRAM модули и флаш памети ADATA Technology обяви, че въвежда собствени аудио аксесоари към своя XPG бранд. Новите предложения ще са насочени основно към геймъри и включват два модела аудио слушалки и усилвател. XPG продуктите са съвместими с PC, Mac, гейминг конзоли (PS4, Xbox, Switch) и мобилни устройства без необходимост от драйвери.

EMIX H30 са аудио слушалки за глава с over-ear дизайн, които идват с мощен бас и 53-милиметрови драйвери, дишаща мемори пяна, използвана за възглавниците на ушите, адаптираща се мека лента за глава и отделящ се микрофон.

 

 

EMIX I30 e опит от страна на ADATA да предложи леки и компактни in-ear слушалки, които също са подходящи за гейминг. Те имат 13,5 мм драйвери и могат да произведат собствен 5,2-канален съраунд звук със силен пространствен ефект.

 

 

SOLOX F30 е третият продукт, който ADATA ще предлага както отделно, така и в комплект с EMIX H30. Той може да бъде ползван като външна звукова карта и усилвател за PC и Mac. F30 доставя 7.1-канален виртуален съраунд звук и идва с четири предварително зададени аудио режима: игра, филм, музика и глас. Усилвателят има различни възможности за свързване и може да извежда звук към слушалки и тонколони едновременно или поотделно.
I30 ще се предлага на цена от 99 евро, а комплектът F30+H30 ще струва 199 евро. От компанията не уточняват конкретни цени за българския пазар.

 

 

 

За XPG
Xtreme Performance Gear, или съкратено XPG, е категория премиум хардуер с отличителен дизайн, предлаган от компанията ADATA и специално предназначен за компютърен гейминг и екстремен овърклок. Продуктите от серията XPG не само преминават, но и надграждат строгите ADATA A+ тестове, за да гарантират върхова производителност и издръжливост. XPG открива нови граници с подкрепата на водещи технологии и партньори от индустрията, за да предложи най-доброто изживяване в областта на гейминга, в това число и виртуалната реалност. Продуктовата линия XPG се отличава с върхова производителност, но също така и със специално внимание към стила. Потребителите могат да разпознаят моментално всеки XPG представител по агресивния му, но едновременно с това изтънчен дизайн. Всички XPG брандирани предложения притежават дизайн, който е не само атрактивен, но и функционален. Продуктите от серията XPG могат да се похвалят с престижни световни отличия като Good Design Award (Япония) и Taiwan Excellence Gold Award. За повече информация, моля посетете www.adata.com/xpg.


Етикети: , , , , , , , ,Коментари: