Radeon Pro Software Enterprise Driver 17.Q4: разширена поддръжка на виртуализация, по-добра защита и оптимизирана работа при разработки на игри за бизнес потребителите  

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 27.10.2017, 3,279 показвания

Днес AMD пусна новата версия на драйвера за професионални потребители Radeon Pro Software Enterprise Driver, 17.Q4. Той поддържа виртуализация за Citrix XenApp и VMware Linked Clones, оптимизации за разработчиците на игри и функции за по-бърз и фин запис и снимки на екрана с Radeon Pro ReLive.

Една година след пускането на програмата AMD Enterprise Driver, софтуерният пакер продължава да надгражда качествата на приоритетна 24/7 поддръжка, както и най-високо качество и надеждност, като вмъква най-новите  характеристики на Radeon Pro Software  в Enterprise драйвера с по-широка поддръжка на хардуера на Radeon Pro и AMD FirePro.

  • Защита от корпоративно ниво 24/7:Процесорът за защита – AMD Secure Processor – намиращ се на платките на новите, AMD “Vega”-базирани Radeon Pro графични карти Radeon Pro WX 9100, Radeon Pro SSG и Radeon Vega Frontier Edition, извършва валидация на фърмуера при стартиране, работи съвместно с Radeon Pro Software и Windows Defender Device Guard когато използва Windows 10 Enterprise Edition, за да помогне да се предотвратят зловредните атаки, и по време на изключване (shutdown), AMD Secure Processor продължава да защитава обвързания с графиката IP.
  • Оптимизирани работни потоци при разработката на игри:Една нова (и опционална) характеристика “Driver Options” позволява на разработчиците безпроблемно да сменят драйверите – Radeon Pro Software с най-новия Radeon Software Crimson ReLive Edition за Radeon Pro драйвер, за да тестват при игри и да оптимизират изживяванията в тях. При 17.Q4 тази характеристика сега е достъпна за още професионални хардуерни продукти, като поддържа всички Radeon Pro WX карти (само десктоп) и всички Radeon Vega Frontier Edition карти. “Driver Options” изисква Windows 10.
  • Виртуализационна поддръжка за Citrix XenApp и VMware Linked Clones: Q4 сега позволява на корпоративните потребители да използват продуктите AMD FirePro S7100-серия, за да ускоряват приложенията използвани със Citrix XenApp. Предприятията с VMware vSphere 6.5 също ще се възползват от “technical preview” поддръжката на AMD за Linked Clones виртуални машини. Това решение дава на ИТ мениджърите инструментите за премахване на скупите ресурсни ограничения налагани при инсталации на Full Clones.
  • Radeon Pro ReLive, презаредена: Radeon Pro ReLiveсъщо е актуализирана и усъвършенствана в 17.Q4, като включва по-висок максимален битрейт на запис (до 100 Mbps), прозрачност на камерата, подобрени известия и усъвършенствани аудио контроли.
  • Поддръжка на един драйвер: AMD е единствената компания, която предлага на бизнеса един единствен драйвер (“one driver”) за целия техен графичен хардуер, като позволява на потребителите да пускат без проблеми професионални приложения както на физически, така и на виртуални машини с един и същ драйверен пакет. AMD прави Radeon Pro Software Enterprise Driver 17.Q4 с “one driver” поддръжка изключително за корпоративните клиенти, а тези, които желаят да го приложат, трябва да се свържат със своя търговски представител на AMD или да попълнят формуляр за заявка тук.

Radeon Pro Software Enterprise Driver 17.Q4 може да бъде изтеглен тук. Допълнителна информация за пресата може да бъде намерена тук. Още информация е достъпна в блога за 17.Q4 тук.

 


Етикети: ,Коментари: