Нов монитор Philips с Adobe RGB, QHD и USB-C

Нов монитор Philips с Adobe RGB, QHD и USB-C

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 1.12.2017, 3,499 показвания

  • 99% покритие на Adobe RGB, HDR и Quad HD резолюция за зашеметяваща картина
  • USB-C докинг за просто свързване на периферия с един кабел
  • Проектиран за професионалисти, чиято работа изисква максимално качество

София, 1 декември 2017 г., MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips за монитори, изважда на пазара нов Philips Brilliance QHD монитор с USB-C и High Dynamic Range (HDR). 32-инчовият 328P6AUBREB предлага чудесно качество на изображението и докинг с един кабел за подобрена продуктивност и удобство без усилия.

Свързване, създадено да бъде лесно

328P6AUBREB е снабден с изключително гъвкава възможност за връзка – последно поколение USB 3.1 Type C. С тънък конектор, който може да бъде обръщан, USB-C позволява на потребителите да зареждат, прехвърлят звуков и видео сигнал, и да се свързват към Internet – всичко това с помощта на един единствен кабел. По този начин мониторът мигновено се превръща в докинг станция, но не заема допълнително място на бюрото. Моделът позволява лесно свързване на няколко дисплея, което е предпочитана от графичните дизайнери опция. По същия начин USB-C разширява ограничените възможности за връзка на преносими компютри и позволява на потребителите да прехвърлят данни по сигурен начин, и при много високи скорости. USB 3.1 е 20 пъти по-бърз от USB 2.0, което прави трансфера на данни много лесен. От друга страна потребителите, които често имат проблем с ниско ниво на батерията, могат да се възползват и от тази функция на USB-C, чрез която могат да се зареждат и преносими компютри.

Несравнимо визуално преживяване

Артьом Хоменко, продуктов мениджър за монитори Philips за Европа в MMD, описва така позиционирането на модела: „Мониторите от P-линията са проектирани да осигурят прецизно и точно цветово представяне. Горди сме да предложим този нов модел на пазара, за да посрещнем високите изисквания на професионалистите. Моделът е перфектен избор за графични дизайнери, CAD инженери, фотографи, видео редактори и други професионалисти, които разчитат на изключително пресъздаване на фини детайли в изображенията.”

С Quad резолюцията потребителите ще се насладят на отлични визуално преживяване. Технологията HDR осигурява изключителни яркост и контраст, както и богата палитра от нови цветове, които няма как да бъдат видени на обикновен монитор. С 10-битовото представяне на цветовете се постигат 1.074 милиарда нюанса, а самият монитор използва 12-битова вътрешна обработка за осигуряване на максимално естествени цветове и преливки. Покритието на 99% Adobe RGB и 100% sRGB (CIE 1973) позволява на 328P6AUBREB да предложи професионален цвят върху 2560 x 1440 пиксела, което гарантира кристално чисти изображения. Благодарение на IPS технологията на панела, мониторът може да бъде наблюдаван от ъгли до 178°, без да губи от точното пресъздаване на цветовете или равномерната яркост, които изискват професионалните приложения.

Допълнителна доза удобство

Освен със своите възможност за свързване и зашеметяваща картина, 32-инчовият QHD дисплей впечатлява с много от отличителните функции, които допринесоха за репутацията на мониторите Philips: ергономичната стойка SmartErgoBase позволява на потребителите да накланят, завъртат и повдигат дисплея за максимален зрителен комфорт. Моделът включва и Philips LowBlue режим, който намалява потенциално вредната синя светлина с по-къса дължина на вълната. Технологията Flicker-free регулира яркостта и намалява трептенето за още по-комфортна работа, а вградените стерео говорители елиминират нуждата от допълнителни колонки. Не на последно място, мониторът е чудесен избор за загрижените за екологията потребители със своите 65% рециклирани пластмаси.

Philips 328P6AUBREB от P-линията е с препоръчителна крайна цена от 979 лв. с ДДС и ще се предлага на пазара през януари 2018 г.

Технически спецификации:

Спецификация Монитор Philips 328P6AUBREB P-line
Тип на LCD панела IPS технология
Технология на подсветката W-LED
Размер на панела 31.5 инча / 80.1 см
Съотношение на страните 16:9
Оптимална резолюция 2560 x 1440 @ 60Hz
Ефективна видима площ 698.11 (Х) x 392.69 (В) мм
Зрителни ъгли 178° (Х) / 178° (В), @ C/R > 10
Яркост 450 cd/m²
Изобразявани цветове 1.07 милиарда
Цветови спектър 99% Adobe RGB (CIE 1973); HDR400
SmartContrast 50,000,000 :1
USB свързване USB-C (upstream), USB 3.0×2 (downstream, с бързо зареждане)
Свързаност ·         Входен сигнал: VGA (аналогов), DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 x 1, USB-C (DP Alt mode, PD, данни)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, изход за слушалки

·         RJ45

Удобства ·         Вградени говорители: 3 W x 2

·         SmartImage, Input, Brightness Menu, Power On/Off

·         Софтуер за управление: Smart Control

·         Kensington lock, VESA закрепване (100 x 100 мм)

·         Plug & Play съвместимост: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Стойка ·         Настройка по височина: 180 мм

·         Обръщане: 90 градуса

·         Завъртане: -170/170 градуса

·         Накланяне: -5/20 градуса

Устойчивост ·         Околна среда и енергия: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, RoHS

·         Опаковъчен материал, подлежащ на рециклиране: 100 %

·         Рециклирани пластмаси: 65%

·         Специфични субстанции: корпус без PVC / BFR, без живак и олово

Съответствие и стандарти Одобрения на регулатори: CE Mark, FCC Class B,
VCCI, RDM, BSMI, ICES-003, J-MOSS, cETLus, EPA, PSB, CU-EAC, SEMKO, SASO, KUCAS, UKRAINIAN, PSE, CECP, WEEE, TUV Ergo, TUV/GS
Корпус ·         Предна рамка, заден капак и крак: черно

·         Покритие: текстура

В кутията ·         Монитор със стойка

·         Кабели: D-Sub, DP, HDMI, USB-C to USB-C, USB-C to USB-A, захранващ кабел, аудио кабел

·         Документация за потребителя

 

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
www.mmd-p.com


Етикети: , ,Коментари: