Сървър Persy Stinger води в световната класация на теста за производителност V-Ray Benchmark

Сървър Persy Stinger води в световната класация на теста за производителност V-Ray Benchmark

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 5.12.2017, 2,961 показвания

 

Системата е уникална не само за България, но и за цяла Европа

 София, 5-ти декември, 2017 г. – Българският системен интегратор Persy достави и конфигурира най-производителната система с марка Stinger в историята на компанията. Сървърът използва последно поколение процесори Intel Xeon Platinum 8180M, които бяха обявени през лятото. Всеки от тези процесори разполага с 28 ядра на честота 2.5 GHz и може да обработва 56 нишки едновременно. При осемпроцесорна конфигурация това прави общо 224 физически и 448 логически ядра, които разполагат общо с 14 MB L1, 224 MB L2 и 308 MB L3 кеш.

Оперативната памет на системата е общо 6 TB DDR4, разпределени в 96 модула по 64 GB. Системата за съхранение на данни е обезпечена от 16 NVMe устройства с hot-swap възможности и по 2 TB капацитет всяко.

Продажбата на сървър от този клас е изключително събитие не само за българския пазар. Въпросният модел Persy Stinger е първата осемпроцесорна конфигурация на Supermicro с Intel Xeon Scalable, която изобщо е доставена в Европа.

 

 

Любопитен е въпросът какво може да постигне подобна уникална система, в която са вложени компоненти от най-висок клас. Отговорът идва с резултата от рендеринг теста V-Ray Benchmark, където Persy Stinger с лекота постига най-добър резултат в света до момента сред близо 3000-те тествани машини. Времето за изпълнение на CPU теста е 13.782 секунди, което е с 18% по-добро от второто място. Актуалните резултати са налични на: http://benchmark.chaosgroup.com/cpu

След преминаване на задължителните изпитания за стабилност и надеждност, супер сървърът вече е работи в ИТ средата на своя собственик.

За Перси:

„Перси“ ООД е системен интегратор и производител на висококачествени сървърни и компютърни системи. Фирмата присъства на пазара повече от 27 години и непрекъснато внедрява водещи идеи и технологии в производството си. Сертифицирана е по ISO 9001:2008 – стандарт, гарантиращ отлична организация на търговския, производствения и сервизния процеси. Регистрираната търговска марка „STINGER”, собственост на Перси, осигурява на потребителите безкомпромисна 36-месечна гаранция върху труда и компонентите в тях. Всички сървърни и компютърни конфигурации преминават проверки за качество, стабилност и съвместимост с най-разпространените операционни системи. Квалифицираните специалисти на фирмата предлагат на клиентите комплексна услуга – от проучване и формулиране на изискванията, през проектиране и изработване на системите до пълната им интеграция.

Работейки упорито, разбирайки всички нужди и изисквания на потребителите, ние успяхме да отвоюваме най-тежката част от българския пазар на информационни технологии – тази част, където всеки компромис към качеството на техниката е недопустим.

За повече информация посетете www.persy.com.


Етикети: , , ,2 коментара

  1. 1 Сашо // 05.12.2017 в 14:22

    Това ми е чудно за какво ще го ползват, защото звучи като сървър за фукане, а не за реална работа.

  2. 2 Сашко // 06.12.2017 в 15:32

    сигурно дечурлигата на някое шефче да цъкат Crisis на SplitScreen

Коментари: