GeForce геймърите са Game Ready за Final Fantasy XV! PUBG вече е по- бърза!

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 27.02.2018, 2,475 показвания

Днес NVIDIA пуска нов Game Ready Driver за Final Fantasy XV Windows Edition. Новият драйвер осигурява увеличение на производителността до 7% в PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), освен тове е оптимизиран и за Warhammer: Vermintide 2 и Worlds of Tanks 1.0.

Game Ready за Final Fantasy XV Windows Edition
Драйверите NVIDIA Game Ready предлагат на GeForce потребителите най- добрия игрален опит, защото са оптимизирани да предоставят гейминг изживяване на високо ниво.  Също така, драйверите са сертифицирани с WHQL от Microsoft, което е допълнителна гаранция за качество.

Final Fantasy XV Windows Edition е едно от най-очакваните заглавия на пролетта, а сега GeForce геймърите ще могат да се възползват от функциите на GeForce Experience – Ansel и ShadowPlay Highlights, както и технологиите NVIDIA Flow, NVIDIA HairWorks, NVIDIA ShadowWorks, NVIDIA Turf Effects и NVIDIA VXAO. Final Fantasy XV Windows Edition е окончателната версия на играта!

Благодарение на своя експертен опит в областта на игрите и богата историята в разработката на персонални компютри, NVIDIA успя да обогати  Final Fantasy XV с напреднали игрални функции и да увеличи максимално ползите от производителността на графичните карти GeForce GTX 10-та серия  за PC. Всичко това е постигнато чрез инженерна експертиза на място, мидълуер за симулация на графики и физика, инструменти за разработчици, изходен код – предоставени от NVIDIA на разработчика на игри. NVIDIA ще продължи да работи с Square Enix по фината настройка на производителността и стабилността и ще добави поддръжка за функциите и технологиите, предлагани само на геймърската PC платформа GeForce GTX, като технологията NVIDIA G-SYNC, оптимизираните настройки за възпроизвеждане и GeForce Experience.

Повече производителност в PUBG
Работата на екипа разработващ драйверите в NVIDIA не свършва след лансирането на играта. Той работи неуморно, за да продължи да подобрява ефективността си дори след официалното пускане на играта. Плодовете на труда на този екип могат да се видят в подобренията напроизводителността на PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Резултатите показват подобрение на производителността до 7%, в зависимост от графичната карта и конфигурацията. За повече детайли, разгледайте статията посветена на  производителността на  GeForce.com.

Game Ready за Warhammer: Vermintide 2 и Worlds of Tanks 1.0

Този драйвер ще осигури най-доброто гейминг изживяване и за геймърите, които играят Warhammer: Vermintide 2 или  Worlds of Tanks’ 1.0 Engine Upgrade.

Свалете Game Ready драйвер: https://www.geforce.com/drivers

Историята на Final Fantasy XV на GeForce.com: https://www.geforce.com/whats-new/articles/final-fantasy-xv-windows-edition-4k-trailer-nvidia-gameworks-enhancements


Етикети: , , , ,Един коментар

  1. 1 Мементо // 27.02.2018 в 21:36

    Тая игра се разбра, че е о@кана с теселация и това прецаква кадрите на хората, на NOvideo долните тактики, Gamers nexus ги изловиха обаче.

Коментари: