Нови видеоматериали помагат на геймърите да използват по най-добър начин функциите Radeon Overlay и WattMan за по-съвършен геймплей

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 20.03.2018, 1,646 показвания

За да могат геймърите въоръжени с Radeon карти да контролират по-добре своя начин на игра, AMD пусна два нови помощни видеоклипа, улесняващи използването на две мощни характеристики в Radeon Software: Radeon Overlay и Radeon WattMan.

Изцяло обновеният Radeon Overlay, който беше пуснат с Radeon Software Adrenalin Edition през декември, позволява на геймърите да следят, записват и настройват своя геймплей дори без да излизат от играта. Radeon Overlay дава достъп с едно щракване до Performance Monitoring, Radeon Chill, Radeon FreeSync, Radeon Relive и още други.

Radeon WattMan, или функцията за управление на енергията, дава възможност на потребителите да контролират напрежението, тактовите честоти, честотите на паметта, скоростта на вентилатора и температурата на графичния процесор. WattMan осигурява фини настройки на графиката, като сега геймърите могат да създават къстомизирани профили, които да бъдат запазвани, споделяни и зареждани бързо и лесно.

Поредицата видеоматериали от типа „как да направя” предлага ръководство „стъпка по стъпка”, с което геймърите могат да извлекат максимума от Radeon Overlay и WattMan, със съвети как потребителите напълно да овладеят своя Radeon GPU и да подобрят своя геймплей в реално време.

За да получите повече от Radeon Overlay, вижте плейлиста по-долу със следните видеоклипове:

За повече информация относно Radeon WattMan, вижте долния плейлист:


Етикети: , , , ,Коментари: