MMD пуска 27-инчов QHD дисплей, който увеличава продуктивността – новият Philips 272B8QJEB

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 28.03.2018, 2,395 показвания

 

  • Щадящ очите и пълен с интелигентни функции, които подобряват продуктивността
  • Фина и реалистична картина без трептене
  • 10-битов цвят с 12-битова вътрешна обработка
  • Опции за връзка от последно поколение, включително USB 3.0 и Display Port 1.2

София, 28-ми март, 2018 г. – MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips monitors, анонсира нов 27-инчов QHD монитор, проектиран за бизнес потребители, които имат нужда от висока производителност. Новият модел 272B8QJEB е последния в гамата от дисплеи, които комбинират висок зрителен комфорт, интелигентни ергономични функции и щадящи околната среда решения.

Най-фина картина

Независимо от индустрията, качествената работа зависи от използването на изображения с висока резолюция и дисплеите, на които се представят. Поради тази причина новият 272B8QJEB разчита на висока производителност и голяма плътност на пикселите на панела с W-LED подсветка и Quad HD (2560×1440) резолюция. Той осигурява кристални изображения с естествени и меки sRGB цветове. 10-битовият дисплей, използващ 12-битова обработка на картината, предлага 1.07 милиарда цвята за постигане на богати на цветове, наситени изображения – значително повече от обичайните 16 милиона цвята, предлагани от традиционните 8-битови дисплеи, при които нюансите и преливките между цветовете не са толкова плавни.

Множеството връзки правят живота по-лесен

Пълният набор от опции за свързване правят 272B8QJEB перфектното решение за всяка бизнес среда. От аналогов VGA, през цифров DVI-Dual Link до DisplayPort 1.2 и  HDMI, той предлага всички налични опции за връзка със стари и нови устройства, както и бързо зареждане на мобилни телефони и таблети плюс висока скорост на прехвърляне на данни до 5.0 Gbit/sec с технологията SuperSpeed USB 3.0. Вградените говорители с мощност 2W спестяват нуждата от външни колонки, а когато е нужна повече дискретност, потребителите могат лесно да включат слушалки. В допълнение, удобната площ върху стойката позволява да разположите там телефона и дребни канцеларски материали, за да поддържате работното място подредено.

 Комфорт и ергономия за повече здраве на работното място

Новият 272B8QJEB комбинира усещане за четене „като от хартия“ с режима EasyRead с удобно позициониране на дисплея, благодарение на стойката SmartErgoBase, която е специално проектирана за лесно нагласяне на височината, завъртането и накланянето на екрана според индивидуалните изисквания. Моделът използва усъвършенстван IPS панел с много широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, които гарантират безпроблемно наблюдаване на картината и по двете оси, а освен това предлага режим за завъртане на 90 градуса. За постигане на още по-приятно и комфортно зрително преживяване, новият монитор притежава иновативна технология за елиминиране на трептенето, както и специален LowBlue режим, който намалява потенциално вредната за очите синя светлина, създавана от LED дисплеите. С по-малко зрителна умора и по-добри и ясни изображения, ще можете да се концентрирате върху същинската работа и да използвате бизнес приложенията по-дълго време, без да напрягате очите си.

Качествена гама от дисплеи за повече продуктивност

Philips 272B8QJEB разширява успешна линия от 27-инчови QHD монитори, разработени за професионалисти, която включва функции за потребители с по-взискателни бизнес нужди. Компаниите, които искат да подобрят своята сигурност, могат да разчитат на модела 272B7QPTKEB – първият дисплей Philips с изскачаща уеб камера, която се появява при нужда и се прибира елегантно, когато не се използва. Моделът 272B7QPJEB позволява да се пести енергия, благодарение на своя PowerSensor – вграден сензор, който излъчва и приема безвредни инфрачервени сигнали, за да определи дали потребителя е пред екрана и автоматично намалява яркостта, когато той стане от компютъра като по този начин спестява до 80% от потребяваната енергия. Наличният и при двата модела DisplayPort изход позволява свързване на множество дисплеи в хоризонтална или вертикална конфигурация, благодарение на функционалната стойка.

Philips 272B8QJEB, с препоръчителна крайна цена то 519 лева с ДДС, ще бъде наличен през април 2018 г.

Повече информация за мониторите Philips: www.philips.com/monitors

Технически спецификации: Philips 272B8QJEB

Тип LCD панел IPS technology
Технология на подсветката W-LED
Размер на панела 27 инча / 68.5 см
Ефективна видима площ 596.7 (Х) x 335.7 (В)
Оптимална резолюция 2560 x 1440 @ 60 Hz
Зрително ъгли 178° (Х) / 178° (В), @ C/R > 10
Яркост 250 cd/m²
Контрастно съотношение (типично): 1000:1
Брой изобразявани цветове 1.07 милиарда
Цветови спектър sRGB
Удобства ·         Вградени говорители: 2 W x 2

·         Power On/Off, Menu, SmartImage, Input, Brightness, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

·         Plug & Play съвместимост: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Свързаност ·         Сигнален вход: VGA (аналогов), DVI-Dual Link (цифров, HDCP), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 – Sync Input: Separate Sync, Sync on Green – Audio (In/Out): PC audio-in, изход за слушалки

 

Устойчивост ·         Околна среда и енергия: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS, без олово и живак, корпус без PVC/BFR

·         Рециклируем опаковъчен материал: 100 %

·         Пластмаси, подлежащи на рециклиране: 85%

Съответствие и стандарти ·         Одобрения на регулатори: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO edge, TUV Ergo, TUV/GS, EPA, WEEE, ICES-003, UKRAINIAN, CCC, MEPS, PSE, RCM, VCCI
Корпус ·         Предна рамка: черно

·         Заден капак: черно

·         Крак: черно

·         Покритие: текстура

 

 

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
www.mmd-p.com


Етикети: , ,Коментари: