ADATA обяви своя най-бърз гейминг SSD диск S11

ADATA обяви своя най-бърз гейминг SSD диск S11

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 4.04.2018, 3,181 показвания

Тайванският производител на DRAM модули и NAND флаш продукти ADATA Technology обяви пазарния дебют на своя най-бърз гейминг SSD диск XPG GAMMIX S11. Устройството пристига в компактен M.2 2280 форм фактор и разполага с ултрабърз PCIe3x4 интерфейс и NVMe 1.3 протокол, а скоростите на последователно четене и запис достигат съответно 3200MB/s и 1700MB/s. S11 използва най-новото второ поколение 64-слойна 3D NAND флаш памет и ще се предлага с капацитет от 240GB, 480GB и 960GB.

Бързодействието при работа със случайни 4K блокове достига 310 000 IOPS при четене и до 280 000 операции при запис, а допълнителните характеристики включват 32-битов DRAM data bus, SLC кеш памет, DRAM кеш буфер и интелигентно четене и запис на данни. В допълнение към всичко това S11 разполага и със забележително охлаждане, което гарантира температурите да са поне 10 градуса по Целзий*(1) по-ниски от незащитените M.2 SSD устройства.

Поддържат се и технологиите RAID Engine и Data Shaping, с което се осигурява по-дълго запазване на данните, както и технологията за корекция на грешките LDPC с ниска плътност на четността. S11 притежава забележителния MTBF рейтинг (средно време до повреда) от 2 млн. часа и като всички останали XPG SSD устройства на компанията ще се предлага с 5-годишна гаранция.

За XPG Xtreme Performance Gear, или съкратено XPG, е категория премиум хардуер с отличителен дизайн, предлаган от компанията ADATA и специално предназначен за компютърен гейминг и екстремен овърклок. Продуктите от серията XPG не само преминават, но и надграждат строгите ADATA A+ тестове, за да гарантират върхова производителност и издръжливост. XPG открива нови граници с подкрепата на водещи технологии и партньори от индустрията, за да предложи най-доброто изживяване в областта на гейминга, в това число и виртуалната реалност. Продуктовата линия XPG се отличава с върхова производителност, но също така и със специално внимание към стила. Потребителите могат да разпознаят моментално всеки XPG представител по агресивния му, но едновременно с това изтънчен дизайн. Всички XPG брандирани предложения притежават дизайн, който е не само атрактивен, но и функционален, като например конструкцията на иновативните топлинни щитове при високоскоростните модул памети. Продуктите от серията XPG могат да се похвалят с престижни световни отличия като Good Design Award (Япония) и Taiwan Excellence Gold Award. За повече информация, моля посетете www.adata.com/xpg.

 *Базирано на тестове, направени от CrystalDiskinfo и проведени при стандартен запис и четене. Резултатите от теста могат да варират според особеностите на околната среда и условията, способстващи топлинното разсейване.


Етикети: , ,Един коментар

  1. 1 amd_fan // 07.04.2018 в 12:34

    Това как ще грее, не е истина :)