ADATA анонсира нови външни дискове

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 12.04.2018, 1,815 показвания

12/04/2018 – Тайванският производител на DRAM модули и NAND флаш памети анонсира няколко нови HDD устройства. HV300 е един от най-тънките външни хард дискове на компанията с дебелина едва 10,3 мм[i]. Устройството се отличава с елегантен гланциран дизайн и текстурирана рамка. Потребителите ще могат да избират между 4 цвята – черен, червен, бял или син. Дискът ще се предлага с капацитет 1 TB, 2 TB, 4 TB и 5 TB и ще използва бързия USB 3.1 интерфейс за пренос на данни. От ADATA са добавили и шокови сензори, които да предпазят устройството при изпускане и удари. В допълнение, HV300 идва с инсталиран HDDtoGO софтуер и AES-256 криптиране на съхраняваната информация.

HD330 е вторият модел, който компанията представя. Той е създаден с цел да отговори на най-високите стандарти за здравина и устойчивост и е подсилен със специален силиконов слой с висока плътност и защита от удари. Устройството също така е снабдено с противошокови сензори с червена индикация при активиране и ще се предлага с капацитет 1 TB, 2 TB, 4 TB и 5 TB. Тук отново имаме наличен HDDtoGO софтуер и AES-256 криптиране на информация с USB 3.1 пренос на данни.

За ADATA

ADATA Technology, един от най-големите производители на DRAM модули и флаш памети в света, разполага с разнообразно портфолио, което включва карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Компанията също така предлага решения за мобилно захранване и е един от големите доставчици на съвременно LED осветление. Продуктите на ADATA продължават да получават международно признание от организации като iF Design Awards (Германия), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Япония), Best Choice of Computex Awards и Taiwan Excellence Gold Awards. Мотото на компанията „Love, Life, Dreams“ въплъщава бранда ADATA и ролята на иновативните памет продукти в човешкия стремеж към запазване на универсално ценни идеи. За повече информация, моля посетете www.adata.com.

[i] Важи за моделите с капацитет 1 TB и 2 TB.


Етикети: , ,Коментари: