ADATA SU650 SSD 240 GB

В раздел: Ревюта, Ревюта, статии и ръководства от на 30.04.2018, 8,641 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4


Цените при паметите DRAM и устройствата SSD започнаха да се връщат в своите по-приемливи нива от преди месеци, което неминуемо възвърна интересът на потребителя да се оглежда за нови компоненти от изброените два класа. И докато преди години притежанието на SSD си беше по-скоро лукс, през 2018 година това е по-скоро необходимост и конкретизиране на максималният постижим капацитет. Вече не става дума за “дали”, ами за “колко GB SSD?”.

Една от причините за това е все по-сериозното използване на 3D NAND Flash от тип TLC или Triple Level Cell. Поради факта, че някои потребители са доста негативно настроени към идеята за TLC NAND, някои производители предпочитат да използват Tri-Level MLC, вместо TLC. Така или иначе, този тип памет букватно революционизира пазара на SSD като направи възможно предлагането на големи обеми от “дискова памет” на една много приемлива цена. Това е и една от идеите, вложени от ADATA при създаването на продуктовата линия устройства SSD с моделно име SU650.

SU650 определено е бюджетен представител на SSD-тата на ADATA, и да, базиран е на флаш памет от тип TLC. Предлага се с капацитет до 480 GB и цената му е повече от атрактивна. Предвид бюджетната ориентация бяхме скептично ориентирани, първоначално, но по време на тестовете бързо разбрахме, че може би много грешим…Всички страници от статията:

  1. 3D TLC NAND Flash вече е минимума
  2. A-DATA SU650 SSD
  3. Тестова система и резултати
  4. В Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4
Етикети: , , ,Един коментар

  1. 1 Le'Chuck // 16.05.2018 в 22:48

    Перфектното решение къде да си преместя Linux дяла за Dual Boot!

Коментари: