По-висока производителност и подобрена сигурност с Radeon Pro Software Enterprise Edition 18.Q2

По-висока производителност и подобрена сигурност с Radeon Pro Software Enterprise Edition 18.Q2

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 10.05.2018, 1,909 показвания

9 май 2018 – AMD пусна днес новия Radeon Pro Software Enterprise Driver 18.Q2, с който продължава да защитава инвестициите на ИТ професионалистите. Актуализираният програмен пакет осигурява значителни подобрения в производителността във водещите CAD/CAM приложения като CATIA, Creo и Siemens NX, заедно с повишена сигурност и стабилност.

Поредният тримесечен софтуерен ъпдейт на  AMD’s Radeon Pro Software Enterprise Edition предлага следните предимства:

  • Подобрена производителност в приложенията: Значителни подобрения в производителността спрямо версията от Q2-17 при използването на водещи професионални приложения като Siemens NX (47%), Autodesk 3ds Max (44%), CATIA (37%), Creo (14%) и SOLIDWORKS (12%).

  • Повишена стабилност: ДрайверътQ2 осигурява качеството и надеждността, които търсят ИТ професионалистите. Процесът на сертифициране от независими производители на софтуер (ISV) и тестовете в работна среда са обезпечили сертификати за над 80 от водещите професионални приложения, заедно с нула проблеми докладвани от 99.99% от клиентите.

  • Най-висока сигурност, 24/7: Radeon Pro Software Enterprise Edition 18.Q2 предлага усъвършенствана сигурност, работейки съвместно с Windows Defender Device Guard при използване на Windows 10 Enterprise Edition, за да помогне в предотвратяването на зловредни атаки и да предостави повишена защита за потребителските продукти на интелектуална собственост.

  • Поддръжка на актуализацията на Windows 10 за април‘2018: Драйверът Q2 е готов за момента на актуализация към последния Microsoft Windows ъпдейт.

  • Нови Windows версии на Radeon ProRender плъгини за Blender и Maya: След пускането на новите macOS версии през април, AMD пуска актуализирани Windows и Linux версии на плъгина Radeon ProRender за Blender, актуализирана версия на Windows плъгина за Maya, както и ъпдейт на Radeon ProRender плъгина за 3ds Max. Тези плъгини въвеждат няколко нови характеристики и подобрения, включително актуализации за Uber и Light Shaders, поддръжка на волуметрика и интерактивен денойзинг, с което да се ускори и облекчи работата на професионалистите.

 

 


Етикети: ,Един коментар

  1. 1 Сашо // 10.05.2018 в 11:43

    Тъпото е, че про драйверът не позволява over/under-клокинг, което премахва възможностите за оптимизация на работата ѝ.