Нов поглед върху продуктивността с новите Full HD монитори Philips 221B8 и 243S5

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 14.05.2018, 1,877 показвания

 

  • Чудесни възможности за взискателни потребители: нов 21,5” дисплей обещава гладко и приятно зрително преживяване за работа на топ ниво
  • Екологична продуктивност за бизнеса: 23,6” монитор перфектно комбинира представяне и удобство

София, 11-ти май, 2018 г. MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips monitors, обяви нов 21,5” Full HD монитор, зареден с полезни функции. Philips 221B8 предлага набор от усъвършенствани технологии и опции, и обещава живи цветове и кристални детайли, които увеличават значително продуктивността през целия работен ден. А когато има нужда от повече зрителна площ, мониторът Philips 243S5 комбинира ефективен 23,6” Full HD дисплей с екологични функции.

Перфектното работно място започва от тук

Новият Full HD монитор Philips 221B8 включва някои от най-ценените и модерни функции, които са ключът към високопродуктивното работно място. Изключителната технология SmartImage, например, постоянно анализира съдържанието на екрана, за да оптимизира представянето. В зависимост от текущата задача потребителят може да избере между различни режими – Office, Photo, Movie, Game и др. – и да остави SmartImage да настрои контраста, наситеността на цветовете и остротата, за да осигури най-доброто изображение за конкретното приложение. В допълнение, специално проектираният режим Economy намалява консумацията на енергия, докато осигурява подходящо изобразяване на ежедневните офис приложения.

21,5-инчовият TFT-LCD панел разполага с W-LED система на подсветката без трептене, която намалява умората в очите. Технологията SmartContrast автоматично настройва цветовете и контролира интензитета на подсветката като увеличава контраста за по-богати, по-дълбоки тъмни нюанси във видеото, игрите, снимките и прави картината по-естествена и реална. За по-продължителна грижа за очите отговаря режимът Philips LowBlue Mode, който намалява синята светлина с по-къса дължина на вълната, която LED дисплеите произвеждат и по този начин предотвратява възможно увреждане на зрението във времето.

Фокусираният върху ергономията модел 221B8 нямаше да бъде напълно завършен без допълнителни важни функции като режима за четене „като от хартия“ EasyRead и гъвкавостта, осигурена от стойката SmartErgoBase, която прави възможна настройката на височината, завъртането и накланянето до постигане на точна индивидуална позиция.

Където ефективността среща надеждността

Вторият обявен монитор – Philips 243S5 – е издръжлив дисплей, който може да се похвали с високо качество на картината, благодарение на живите цветове на своя TFT-LCD панел без живак, който също предлага SmartContrast. Снабден с всичко необходимо, за да бъде продуктивен още след изваждането от кашона, 243S5 има компактен дизайн, който пести място и същевременно предлага голяма видима площ с диагонал 23,6″ и Full HD резолюция. Наличната опция за монтиране на стена по стандарта VESA го прави отлично решение за среди, където мястото е оскъдно.

Свързани към заобикалящия свят

Поддръжката на множество опции за връзка е необходимост за всяко дигитално работно пространство. По тази причина и двата нови монитора са снабдени с пълен набор от цифрови и аналогови входове като DVI-D, HDMI и VGA, а 221B8 предлага и свързване посредством DisplayPort 1.2 и създаване на мрежа от закачени един към друг монитори. Леснодостъпният конектор за слушалки и двата интегрирани говорителя с мощност 2W допълват мултимедийните и комуникационните възможности.

Богат набор от функции за всякакви нужди

Съзнавайки, че всяко работно място е уникално, Philips предлага пълен набор от професионални монитори, създадени изначално за продуктивност, ергономичност и съответствие с нуждите на съвременните организации от всякакъв мащаб. Новият 221B8 принадлежи на призната линия B8, която включва екологични дисплеи с панели от 22″ TN до 27″ IPS и резолюция Full HD или Quad HD с 1.074 милиарда цвята, както и USB 3.0 портове с бързо зареждане.

От друга страна новият Philips 243S5 подчертава някои от характеристиките на освежената линия S5, където са налични ергономични опции за настройки на позицията и голям набор от портове. И двете моделни линии споделят устойчив дизайн, който намалява въздействието върху околната среда по време на жизнения цикъл на продукта и помага на бизнеса да намали оперативните разходи, благодарение на съответствието с актуални енергийни стандарти и възможностите за намаляване на консумацията.

Philips 243S5 ще бъде наличен по-късно през този месец, а Philips 221B8 – през юни 2018 г. И двата модела са с препоръчителни крайна цена от 269 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: www.philips.com/monitors

Техническа спецификация: Display Philips 221B8

Тип на LCD панела TFT-LCD (TN)
Технология на подсветката W-LED
Размер на панела 21.5 инча / 54.6 см
Ефективна видима площ 476.64 (Х) x 268.11 (В)
Оптимална резолюция 1920 x 1080 @ 60 Hz
Зрителни ъгли 170° (Х) / 160° (В), @ C/R > 10
Яркост 250 cd/m²
Контраст (типичен): 1000:1
Изобразявани цветове 16.7 милиона
Цветови спектър (типичен) NTSC 72% (CIE1931)
Удобства ·         Вградени говорители: 2 W x 2

·         Power On/Off, Menu, SmartImage, Input, Brightness, Kensington lock, VESA монтаж (100×100мм)

·         Plug & Play съвместимост: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Свързаност ·         Входен сигнал: VGA (аналогов), DVI-D (цифров, HDCP), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 – Sync Input: Separate Sync, Sync on Green – Audio (In/Out): PC audio-in, изход за слушалки
Устойчивост ·         Околна среда и енергия: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS, WEEE, без живак и олово, корпус без PVC/BFR

·         Рециклируем опаковъчен материал: 100 %

·         Пластмаси, подлежащи на рециклиране: 85%

Съответствие и стандарти ·         Одобрения на регулатори: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, PSB, EPA, UKRAINIAN, ICES-003, TUV Ergo, TUV/GS, RCM, TUV/ISO9241-307
Корпус ·         Предна рамка: черно

·         Заден капак: черно

·         Крак: черно

·         Покритие: текстура

 

Техническа спецификация: Display Philips 243S5

Тип на LCD панела TFT-LCD
Технология на подсветката W-LED
Размер на панела 23.6 инча / 59.9 см
Ефективна видима площ 521.28 (Х) x 293.22 (В)
Съотношение на страните 16:9
Оптимална резолюция 1920 x 1080 @ 60 Hz
Контраст 1 ms (Gray to Gray) (SmartResponse)
Зрителни ъгли 170° (Х) / 160° (В), @ C/R > 10
Яркост 250 cd/m²
Контраст (типичен): 1000:1
Изобразявани цветове 16.7 милиона
Удобства ·         Вградени говорители: 2 W x 2

·         Power On/Off, Menu, Input, Volume, Auto/Down, Kensington lock, VESA монтаж (100×100мм)

·         Plug & Play съвместимост: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Свързаност ·         Входен сигнал: DVI-D (цифров, HDCP), VGA (аналогов), HDMI 1.4, DisplayPort 1.2

·         USB: USB 2.0 x 4

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, изход за слушалки

Устойчивост ·         Околна среда и енергия: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, без живак и олово

·         Рециклируем опаковъчен материал: 100 %

Съответствие и стандарти ·         Одобрения на регулатори: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, TCO certified, cETLus, TUV/ISO9241-307. BSMI, PSB, RCM. UKRAINIAN, WEEE
Корпус ·         Цвят: Черно

·         Покритие: Линии / Текстура

 

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
www.mmd-p.com

 


Етикети: , , ,Коментари: