AMD и Fnatic разширяват своето партньорство в еСпортовете

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 22.05.2018, 2,197 показвания

 

  • AMD добави спонсорство за брандовете Ryzen™ и Radeon™ RX на всички отбори на Fnatic

Лондон, 21 май 2018 г.AMD (NASDAQ: AMD), водещ вендор на високопроизводителни изчислителни, графични и визуализационни технологии, и Fnatic, една от най-големите организации в света на еСпортовете, обявиха важно споразумение за партньорство, което разширява още повече ангажимента на AMD към състезателните игри. AMD ще бъде ексклузивен хардуерен партньор на Fnatic във всичките 4 категории на гейминг хардуер: дънни платки, графични карти, процесори и лаптопи. През третата година на сътрудничество, спонсорството ще включи топ-брандовете на AMD – Ryzen™ и Radeon™ RX.

AMD Ryzen™ процесорите са проектирани за безупречна производителност и за най-амбициозните геймъри. Radeon™ RX Vega графичните решения са за екстремни играчи, които пускат своите любими игри на най-високите резолюции, скорости на кадри и максимални настройки. Картите от серията Radeon™ RX 500 са предназначени за плавни игри на 1080p резолюция и над нея.

 

През изминалите три години еСпортовете и Fnatic отбелязаха голям ръст, и едно признание за този факт е повече от двойното увеличение на обхвата и финансовите измерения на сътрудничеството между двете организации. С новия договор, AMD сега е спонсорът на екипите на всеки отбор на Fnatic във всички игри. Като част от сделката, Fnatic и AMD ще произведат оригинално съдържание, представящо топ-играчите на Fnatic и флагманските продукти на AMD. Освен това, и двата бранда ще бъдат активни на всички топ-събития на еСпортовете през годината, създавайки уникални изживявания и моменти за присъстващи и фенове. Ангажирайки се пряко с феновете посредством събития, подаръци и др., те ще демонстрират за тях стойността да бъдеш поддръжник на Fnatic и AMD.

 

“Ние от Fnatic сме изключително горди, че AMD, топ-бранд за гейминг хардуера, е на наша страна за трета поредна година,” каза Вутер Слайферс, CEO на Fnatic. “И AMD, и Fnatic споделят страстта към високо-производителния и с върхово качество хардуер за игри. Наскоро Fnatic спечели Наградата за европейско спонсорство и партньорството с AMD бе голям катализатор за това постижение. Fnatic винаги ще се стреми към най-добри постижения на сцена и извън сцената, за да постигне максималните резултати за нашите фенове и партньори.”

 

“Като истински лидер в професионалните еСпортове, Fnatic иска най-доброто, което доведе до това споразумение с AMD да бъде техният ексклузивен хардуерен партньор,” каза Джон Тейлър, главен маркетинг директор на AMD.  “Брандовете AMD Ryzen и Radeon носят иновации, водеща производителност и удивителни визуални изживявания за РС геймърите. Ние очакваме с нетърпение да видим още една година на подкрепа на Fnatic с компютри с AMD Ryzen процесори и Radeon графика, което ще позволи на отборите на Fnatic да превъзхождат в състезанията, както и да играят по най-добрия начин, по който могат.”

 


Етикети: , , ,Коментари: