Най-малкият гейминг лаптоп в света – 15.6-инчовият Razer Blade вече е достъпен на българския пазар

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 25.05.2018, 2,482 показвания

Ултра бърз. Ултра малък. Ултра мощен.

Razer представи на пазара най-новото попълнение в продуктовото си портфолио – 15.6-инчовия геймърски лаптоп Razer Blade. Най-малкият гейминг лаптоп в световен мащаб вече е наличен за предварителна поръчка в мрежата на Ozone.bg на цени от 3 899 лв. Новият 15-инчов лаптоп Razer Blade е създаден, за да отговори и на най-взискателните гейминг изисквания – мега- мулти таскинг, способност да понесе интензивни гейминг сесии, гледане на видеа, тежки програми за дизайн, обработка на мултимедия и други общи продуктивни задачи, са само част от характеристиките на това технологично бижу.

Всеки дисплей на лаптопите е индивидуално настроен в производствения процес, за да се достигне отлична точност на цветовете от самото стартиране на лаптопа. С наличните 144 Hz опресняване на картината 15.6” Full HD (1920 x 1080) дисплей, новия Razer Blade подобрява качеството на игра и гледането на видео със своята плавна графика и 100% sRGB цветове. Потребителите, също така могат да пристъпят към 4K (3840 x 2160) резолюция само с докосване на екрана и поддръжка на 100% Adobe RGB цветове.

Най-малкия в света 15.6-инчов гейминг лаптоп е с дебелина до 0.66 инча и с минимален отпечатък за максимална мобилност. Прецизното шаси е индивидуално фрезовано от цял алуминиев блок, за да се подсигури издържлив и същевременно компактен дизайн. Повърхността е завършена с черен анодизиран слой, който предпазва от надрасквания.

Справянето със загряването без да се нарушават работните характеристики в толкова малък формат не е лесна задача, но от Razer прилагат иновационна технология за охлаждане с „парна камера“ вместо традиционните „тръби“, които използват в повечето гейминг лаптопи.

„Горди сме, че успяхме за пореден път да създадем продукт на ниво, което дава на геймърите производителността и мобилността, която желаят“, казва съ-основателят и изпълнителен директор на Razer – Min-Liang Tan. „Обновихме процесорите до последните 6-ядрени от Intel, използвахме бързи 144 Hz дисплеи, захранвани от видеокарти от серията GeForce GTX 10 Series на NVIDIA и поставихме нов стандарт за мощност в най-малкия 15.6-инчов гейминг лаптоп.“

Почти безрамковият Razer Blade включва новото 8-мо поколение Intel® Core i7-8750H и се предлага с NVIDIA® GeForce® GTX 10 Series видеокарта. Новият 6-ядрен процесор Intel, засенчва предшественика си с по-висока мощност и по-бърза реакция с Turbo Boost скорости до 4.1 GHz.

Клавиатурата се захранва от Razer Chroma, което позволява регулиране на цветовете на клавишите от около 16.8 милиона налични през Razer Synapse 3 софтуера. Също така притежава технология, която позволява множество бутони да бъдат натиснати едновременно, без да се губи нито един клик. Нови профили на управление вече са достъпни, позволявайки изборът между високо производителен режим, или такъв, който да максимизира издържливостта на 80-часовата батерия. Звукът се доставя чрез двойните предни говорители и идва с технологията Dolby Atmos за потапящо в звуците изживяване.

За Razer:
Razer е водещ световен бранд за геймъри. Тройната звезда, логото на Razer е едно от най-известните лога в глобалните общности за гейминг и електронни спортове. С фен база, която обхваща всеки континент, компанията е проектирала и построила най-голямата гейминг-фокусирана екосистема за хардуер, софтуер и услуги. Разнообразният хардуер на Razer включва високоефективни периферни устройства – Blade геймърски лаптопи и популярния Razer Phone. Софтуерната платформа на Razer, включва над 40 милиона потребители, включва Razer Synapse (платформа за интернет на „нещата“), Razer Chroma (собствена RGB технология за осветление) и Razer Cortex (игрален оптимизатор и стартер). Услугите на Razer включват Razer zGold, една от най-големите виртуални кредитни услуги за геймъри в света, която позволява на геймърите да купуват виртуални стоки и артикули от над 2500 различни игри.

Цените на 15.6-инчовия Razer Blade започват от 3 899 лв. до 5 299 лв. и ще бъдат налични на българския пазар през юли в мрежата на Ozone.bg. Не пропускайте първокласното изживява, което най-малкият гейминг лаптоп може да ви даде! Той е ултра бърз, ултра малък, ултра мощен и няма да ви разочарова! Допълнителна информация: https://goo.gl/uWkNCB


Етикети: , , , ,Един коментар

  1. 1 Сашо // 25.05.2018 в 22:20

    > 0.66 инча

    в инчове само американците разсъждават

Коментари: