Сторидж продуктите на TerraMaster вече се предлагат официално в България от ADSYS

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 28.05.2018, 1,905 показвания

 

Достъпните модели на марката покриват всички нужди на малкия бизнес и домашните потребители

 

София, 28-ми май, 2018 г. – Българскaтa компания ADSYS, която повече от 20 години успешно доставя ИТ решения, обяви ново партньорство с производителя на сторидж продукти TerraMaster. ADSYS става ексклузивен дистрибутор за страната и вече разполага с  NAS и DAS модели на склад в София.

Гамата от предлагани модели на TerraMaster включва устройства с 2, 4 и 5 гнезда за дискове и покрива широк набор от потребности, включително споделяне на мултимедийни файлове и съвместен достъп до бизнес данни. Отличителна особеност на продуктите с марка TerraMaster е тяхната достъпна цена при гарантирано качество на изработка. Устройствата се отличават със здрава конструкция и алуминиев корпус, който улеснява охлаждането им. Те са базирани на процесори Intel, доказали качествата си в милиони потребителски продукти.

Така например моделът D2-310 – DAS сторидж от начално ниво с USB-C 3.1 порт – струва 339 лв. с ДДС.

Изключително изгодно предложение при NAS моделите е F4-220 с гнезда за 4 диска, двуядрен процесор Intel и 2 GB RAM, който струва 479 лв. с ДДС и може да съхранява внушителните 48 TB.

 

В горния сегмент на гамата е моделът D5-Thunderbolt3, който предлага 5 гнезда за устройства, директна съвместимост с Mac компютри, както и висока скорост на трансфер на данните, надхвърляща 1000 MB/s при четене и 850 MB/s при запис.

„С постоянното нарастване на обема на персонални мултимедийни файлове и бизнес данни всички се нуждаем от достъпни средства за съхраняване и споделяне на информация. Продуктите на TerraMaster, които вече предлагаме, са атрактивни със своята цена, добра изработка и надеждност. Те са подходящи за подсигуряване на нуждите от домашен мултимедиен сторидж или файлов сървър за малки работни групи. Очаквам те да станат много популярни на нашия пазар, където съотношението цена/възможности винаги е било определящ критерий за покупка,“ коментира Николай Вачев, управител на ADSYS.

Всеки от NAS моделите на TerraMaster се доставя с набор от безплатни приложения като например файлов мениджър, уеб и FTP сървър, torrent клиент, Plex Media Server и др. Техният брой постоянно се увеличава, с което клиентите получават все повече възможности за използване на устройствата.

Гаранцията на продуктите е 24 месеца, а при закупуване на дискове към тях, клиентите се възползват от промоционални цени.

 

За ADSYS

ADSYS е основана през 1997 година, като частна фирма за търговия и извършване на услуги в областта на компютърната техника – софтуер и хардуер. АДСИС произвежда сървъри, системи  за съхранение на данни, работни станции, индустриални и персонални компютри със собствена търговска марка AIS.

Компанията внася и дистрибутира продуктите на  Supermicro, AsrockRack, Quanta, Broadcom, Infortrend, Synology, Areca, Seasonic, HGST, Genesysgroup, In-Win.

www.adsys.eu

За TerraMaster

TerraMaster е професионална марка, фокусирана върху продуктите за съхранение на данни. Те се продават в повече от 40 страни по света и са специално разработени за малки и средни бизнеси, както и за домашна употреба.

TerraMaster разработва сторидж продукти вече повече от 16 години. Сред основните цели в бъдещата развойна дейност на компанията е да направи продуктите си по-функционални, по-лесни и удобни за използване, по-бързи и по-защитени.

https://www.terra-master.com


Етикети: , , , ,Коментари: