Новата серия Ink Tank на Brother дава възможност за повече печат при по-ниски разходи

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 21.06.2018, 2,330 показвания

 Потребителите могат да печатат повече и да харчат по-малко с новата подобрена серия от печатащи устройства Inkbenefit Plus на Brother, които предлагат удобство, издръжливост и достъпна цена.

Линията се състои от четири машини – DCP-T310, DCP-T510W, DCP-T710W и MFC-T910DW, които са подходящи за домашна употреба и малки офиси.

Новите модели предлагат значително по-ниска цена на страница, благодарение на системата за зареждане с мастило на Brother, която дава до 6500 черно-бели и до 5000 страници за всеки цвят (C, M, Y). Бутилките с мастило на Brother постигат ултра високи обеми на печат като намаляват честотата на зареждане и времето, през което устройството трябва да се обслужва.

За постигане на максимална ценова ефективност всички устройства от серията идват с бутилки с мастило от четирите цвята1 – черно, магента, циан и жълто – така че потребителите могат да започнат да печатат веднага, без да купуват допълнителни консумативи.

Независимо от атрактивната цена, качеството на печат остава високо, тъй като серията печата с резолюция до 6000 x 1200dpi.

Новата гама Inkbenefit Plus идва с компактен дизайн, който позволява да пасне безпроблемно във всяка офис обстановка, а функцията за тих печат гарантира ниски нива на шум и осигурява незабележима работа на устройствата.

Моделите DCP-T510, DCP-T710W и MFC-T910DW разполагат с безжична връзка, което позволява на служителите да печатат, независимо от устройството, което използват – таблет, смартфон, лаптоп или десктоп PC.

Устройствата предлагат висока скорост на печат – флагманът в гамата постига 10 изображения в минута (ipm) при цветен и 12ipm при черно-бял печат. Същото важи и за скоростта на сканиране – обработката на една страница при 100dpi отнема 4.38 секунди в цвят и 3.5 секунди при монохромно сканиране.

Върховият модел MFC-T910DW предлага богатство от функции, включително автоматичен двустранен печат, лесен за употреба цветен екран с диагонал 4.5 см, директен печат на снимки от USB драйв и универсална входна тава за 80 листа, която поддържа печат на различни хартии, включително пликове и карти.

DCP-T710W и MFC-T910DW разполагат още с автоматично листоподаващо устройство (ADF) за  20 листа, което позволява сканиране или копиране на документи с повече листа наведнъж, а това спестява много време.

Ива Тотева, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, коментира: „Нашата система за презареждане на резервоарите с мастило позволява на потребителите да получат по-големи обеми на печат и минимална себестойност на страница, благодарение на големия капацитет на консумативите и достъпната им цена – 17 лв. за черно и по 13 лв. за всяко от трите цветни мастила. Новата гама Inkbenefit Plus е разработена специално за нуждите на малките и домашни офиси с цел да бъде удобна, издръжлива и достъпна“.

„Благодарение на богатството от функции, животът на потребителите е по-лесен, а те могат да пестят от разходите за печат, без да правят компромис с качеството,“ добави тя.

 • Печат, копиране, сканиране, факс
 • Цена: 599 лв. с ДДС
 • 128 MB памет
 • 4.5 см LCD дисплей
 • Безжична връзка
 • Мобилен печат
 • Скорост на печат: 10ipm (цветно) 12ipm (черно-бяло)
 • Тих режим
 • Резолюция на печат: 6000 x 1200 dpi
 • Мигновен старт
 • Скорост на копиране: 6ipm (цветно), 6ipm (черно-бяло)
 • Скорост на сканиране: 4.38 секунди (цветно) при 100dpi и 3.5 секунди (черно-бяло) при 100dpi
 • Факс
 • Входна тава за 150 листа, изходна тава за 50 листа
 • Универсална входна тава за 80 листа
 • Автоматично листоподаващо устройство за 20 листа
 • 1 слот за ръчно подаване
 • Автоматичен двустранен печат
 • Бутилки с мастило в комплекта: 2x черно, 1x циан, 1x магента и 1x жълто

 

За Brother

Brother е световно известна  технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.

На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.


Етикети: , , , ,Коментари: