ADATA анонсира индустриални SSD дискове

ADATA анонсира индустриални SSD дискове

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 2.07.2018, 2,347 показвания

02/07/2018 – ADATA Technology обяви пазарния дебют на SR2000 – нова серия индустриален клас SSD дискове, включваща моделите SR2000SP U.2 PCIe и SR2000CP PCIe HHHL AIC. Устройствата са базирани на 3D eTLC NAND флаш технология и осигуряват ултрабърз пренос на данни, голям капацитет и висока степен на защита. Дисковете се предлагат с програмируем over-provisioning софтуер, който позволява гъвкавост при определяне на необходимия OP капацитет от страна на клиента.

ADATA SR2000SP U.2 PCIe SSD

ADATA SR2000SP U.2 (2.5”) разполага с 3D enterprise TLC NAND флаш технология. Скоростите при случайно четенe и запис са съответно 830 000 и 140 000 операции в секунда. SSD дисковете предлагат отлична енергоефективност и съвместимост с множество приложения, които изискват сигурност, удобство и висока производителност. За да отговори на новите изисквания на enterprise сървърите, центровете за данни и анализите на огромни информационни потоци, SR2000SP разполага с 11TB капацитет.

За по-голямо удобство моделът се предлага с програмируем OP софтуер, който позволява на IT мениджърите възможност да настройват OP капацитета, за да подобрят производителността на SSD устройствата, както и тяхната издръжливост. Новите дискове поддържат т.нар. “гореща замяна” или hot-swapping (възможност за подмяна по време на работа), както и TRIM команди под Windows – технология, която инструктира SSD контролера да изтрива периодично и предварително използвани клетки от флаш паметта, информацията в които вече не е нужна.

ADATA SR2000CP PCIe HHHL AIC SSD

ADATA SR2000CP PCIe HHHL AIC е базиран също на 3D eTLC NAND флаш технология и разполага с капацитет до 11TB, програмируем OP софтуер и TRIM технология. Последващите скорости на четене и запис достигат 6000MB и 3800MB в секунда, а при  случайно четене и запис дисковете достигат съответно 1 милион и 150 000 операции в секунда. Налична е и LDPC ECC технология и DRAM кеш буфер.

Серията индустриални SSD дискове SR2000 разполага и със защита при спиране на захранването, 256-битово AES криптиране, технология за защита на данните, поддръжка на S.M.A.R.T система за мониторинг и устойчивост на вибрации и удари.

За ADATA

ADATA Technology, един от най-големите производители на DRAM модули и флаш памети в света, разполага с разнообразно портфолио, което включва карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Компанията също така предлага решения за мобилно захранване и е един от големите доставчици на съвременно LED осветление. Продуктите на ADATA продължават да получават международно признание от организации като iF Design Awards (Германия), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Япония), Best Choice of Computex Awards и Taiwan Excellence Gold Awards. Мотото на компанията „Love, Life, Dreams“ въплъщава бранда ADATA и ролята на иновативните памет продукти в човешкия стремеж към запазване на универсално ценни идеи. За повече информация, моля посетете www.adata.com.


Етикети: , , ,Един коментар

  1. 1 Сашо // 02.07.2018 в 10:45

    > 11TB капацитет

    сетиха се, вече е досадно да ни пробутват 250ГБ и подобни, цената все още е изкуствено висока обаче

    > TRIM команди под Windows

    Какво общо има TRIM командата с виндос? Може би не е работила в виндос досега.