AMD и Ubisoft гарантират плавен гейминг във Far Cry 5 с поддръжка на FreeSync 2 HD

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 11.07.2018, 1,914 показвания

10 юни 2018 г. – AMD и Ubisoft вдигат летвата за плавен HDR гейминг с нов пач от Ubisoft, осигуряващ поддръжка на FreeSync 2 HDR технологията в играта Far Cry 5.

Геймърите с Radeon видеокарти и монитори поддържащи FreeSync 2 HDR могат да изберат опцията за FreeSync 2, докато се бият за спасението на Hope County. FreeSync 2 HDR позволява изображенията в играта да бъдат една стъпка по-близо до художествената визия на разработчика, като използва пълноценно възможностите на дисплея по отношение на настройките за контраст, яркост и цветова гама.

За да се възползват от предимствата на FreeSync 2 HDR технологията, геймърите трябва да изберат монитор брандиран с FreeSync 2 HDR, който ще им даде много по-богата, реално доловима ценова гама и динамичен обхват, отколкото един SDR дисплей.

А желаещите да изпитат Far Cry 5 отвъд настолния РС, могат да се наслаждават на HDR, високи кадрови скорости и ниска латентност с на по-голям екран – телевизорите Samsung QLED от 55” до 82” . Поддръжката на FreeSync 2 HDR е достъпна от днес с автоматичен ъпдейт във Far Cry 5.

 

 


Етикети: , , , ,Един коментар

  1. 1 knobel // 31.07.2018 в 19:21

    “реално доловима ценова гама” трябва да е “цветова гама” вероятно :D

Коментари: