ADATA обяви нови XPG SSD гейминг дискове

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 4.09.2018, 1,424 показвания

04/09/2018 – ADATA® Technology анонсира нови PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD дискове с NVMe 1.3 технология и 3D NAND флаш. Моделите от серията XPG SX6000 Pro ще са налични във варианти от 256GB, 512GB и 1TB. По-големият им капацитет в комбинация с високите работни скорости, които достигат, ги прави подходяща алтернатива на SATA SSD дисковете, твърдят от компанията производител.

Благодарение на използваната 3D TLC NAND и NVMe 1.3 технология, както и наличния PCIe Gen3x4 интерфейс, серията SX6000 Pro достига 2100MB/s при четене и 1500MB/s при запис с 250 000/240 000 IOPS или четири пъти над показателите на стандартен SATA SSD диск.

Дебелината на устройствата е едва 2,15 мм, което ги прави много по-тънки от обикновените M.2 SSD алтернативи. Техният дизайн е специално разработен за лаптопи и ултрабук устройства с последно поколение Intel® и AMD платформи. Наличните Host Memory Buffer и SLC Caching технологии, както и LDPC корекция на грешки, позволяват по-бързо време на зареждане, надеждна върхова производителност и сигурно съхранение на информация за дълъг период от време.

Всички модели от серията XPG SX6000 Pro ще се предлагат с 5-годишната гаранция.

За XPG

Xtreme Performance Gear, или съкратено XPG, е категория премиум хардуер с отличителен дизайн, предлаган от компанията ADATA и специално предназначен за компютърен гейминг и екстремен овърклок. Продуктите от серията XPG не само преминават, но и надграждат строгите ADATA A+ тестове, за да гарантират върхова производителност и издръжливост. XPG открива нови граници с подкрепата на водещи технологии и партньори от индустрията, за да предложи най-доброто изживяване в областта на гейминга, в това число и виртуалната реалност. Продуктовата линия XPG се отличава с върхова производителност, но също така и със специално внимание към стила. Потребителите могат да разпознаят моментално всеки XPG представител по агресивния му, но едновременно с това изтънчен дизайн. Всички XPG брандирани предложения притежават дизайн, който е не само атрактивен, но и функционален, като например конструкцията на иновативните топлинни щитове при високоскоростните модул памети. Продуктите от серията XPG могат да се похвалят с престижни световни отличия като Good Design Award (Япония) и Taiwan Excellence Gold Award. За повече информация, моля посетете www.adata.com/xpg.


Етикети: ,Коментари: