ADATA HD710M Pro 2.5″ External HDD

В раздел: Ревюта, Ревюта, статии и ръководства от на 25.09.2018, 5,550 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4


Външните дискове за съхранение на информация (дали за направата на бекъп или за пренос на данни) са все още доста по-предпочитани, в сравнение с устройствата USB Flash или карти памет, когато става дума за по-големи обеми от данни (да речем, над 250 GB). Наскоро ви показахме възможностите на ADATA ED600, която “кутийка” дава възможност да използвате налично устройство HDD или SSD, което да превърнете във външен носител на информация. По-често срещано решение, обаче, е закупуването на външно HDD или SSD, готово за употреба, като на IT пазара се предлагат какви ли не варианти, в зависимост от обема в GB, формата и цветовата комбинация.

Въпреки всичко, при този тип устройства хегемония все още имат HDD – безспорно, предвид нуждата от повече обем в GB, твърдите дискове предлагат много повече, в сравнение със SSD. На цената на външно SSD с капацитет от порядъка на 250 GB може да се вземе външно HDD с капацитет 1 TB. Предвид желанието за повече гигабайти, вместо висока скорост, ясно е коя модификация ще спечели.

В този материал ще обърнем внимание на едно външно устройство HDD, което надскача стандартните желания и търсене при този тип устройства, добавяйки стабилност на сглобката (издръжливост при изпускане от височина до 1.5 метра), сертификат IP68 за прахо- и водоустойчивост (според ADATA, HD710M Pro се представя дори над изискванията на IP68). Както вече вероятно сте прочели в скобите, става дума за ADATA HD710M Pro.Всички страници от статията:

  1. Външните HDD > Външните SSD
  2. ADATA HD710M Pro
  3. Тестова система и резултати
  4. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4
Етикети: , , ,Коментари: