ADSYS представи най-новите продукти и решения на Synology за съхранение и защита на данни

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 28.09.2018, 1,707 показвания

 

 

Модерните хардуерни и софтуерни продукти на марката осигуряват ценово ефективен бекъп и виртуализация

 

София, 28-ми септември, 2018 г. – На специално организиран семинар българската фирма ADSYS, която е ексклузивен дистрибутор на продуктите на Synology в страната, представи последните иновации от портфолиото на тайванската компания.

 

 

Любомир Томани, продуктов мениджър в Synology Europe, разказа за историята и позициите на компанията на световните пазари. Synology има водещ пазарен дял в повечето страни, в които се продават нейните сторидж решения. Г-н Томани акцентира върху предимствата, които дава частния облак, свързани основно с по-добрата защита на данните и по-изгодната цена за използване.

Едно от основните предимства на Synology е огромното ноу-хау, което компанията притежава по отношение на софтуера. Потребителите имат на разположение повече от 100 приложения за всякакви нужди, свързани със съхранението, защитата и споделянето на данни.

Специално внимание беше обърнато на новия модел достъпен домашен NAS DS119j  с крайна цена 200 лв. с ДДС, който може да трансформира начина на съхранение на данни в дома.

 

 

Николай Вачев, управител на ADSYS, направи демонстрация на новия безплатен продукт за бекъп на данни Active Backup for Business. Той може да архивира данни от цялата информационна инфраструктура, включително от PC-та, сървъри и цели виртуални машини.

„Active Backup for Business  е отлично решение за защита на данните, което позволява много лесно и бързо възстановяване на информацията при проблем. Освен, че е напълно безплатен, този продукт спестява на компаниите много пропуснати ползи от намалена работоспособност или загуба на важни данни,“ коментира Вачев.

Във финалната презентация на Любомир Томани бяха представени възможностите за създаване на виртуален клъстър с цел оптимизиране на наличните хардуерни ресурси и баланс на натоварването. Този подход има редица предимства, сред които са постигането на оптимална ефективност от инвестицията в хардуерно оборудване чрез виртуализация и гъвкавото боравене с ресурсите, което позволява ново ниво на защита и надеждност при съхранението на данни.

 

За Synology

Основата през 2000 г., Synology създава network-attached storage (NAS) продукти, решения за IP видео наблюдение и мрежово оборудване, които трансформират начина, по който потребителите управляват своите данни, извършват наблюдение и администрират мрежите си в облачната ера. Като се възползва в максимална степен от последните технологии, Synology се посвещава на предлагането на продукти с напредничава функционалност и най-добрата в класа потребителска поддръжка.

www.synology.com

 

За ADSYS

ADSYS е основана през 1997 година, като частна фирма за търговия и извършване на услуги в областта на компютърната техника – софтуер и хардуер. ADSYS произвежда сървъри, системи  за съхранение на данни, работни станции, индустриални и персонални компютри със собствена търговска марка AIS.

Компанията внася и дистрибутира продуктите на  Supermicro, AsrockRack, Quanta, Broadcom, Infortrend, Synology, Areca, Seasonic, HGST, Genesysgroup, In-Win.

 


Етикети:Коментари: