Microsoft Surface Pro 6 вече официално

В раздел: Новини от на 3.10.2018, 2,984 показвания

 

67% по-бърз, нов дисплей, 13,5 часа живот на батерията и се предлага и в изцяло черен вариант

Microsoft обяви изцяло новия Surface Pro 6, който е с много повече производителност от предшественика си, благодарение на новия четириядрен процесор от Intel. Технологичният гигант също така подчерта и някои други спецификации на Surface Pro 6, включително двуцифрен живот на батерията, както и съвсем нов дисплей, който допринася за този дълъг живот на батерията.

Дизайн и дисплей
Microsoft Surface Pro 6 разполага с най-нов процесор от 8-то поколение на Intel, които е четириядрен и е проектиран да бъде с 67% по-бърз от петата генерация на Surface Pro.
Surface Pro 6 разполага с 12,3-инчов мултитъч дисплей PixelSense. Според Microsoft, Surface Pro 6 е преработен, с цел да използва най-новия хардуер, като същевременно осигурява преносимост и целодневен живот на батерията.

Производителност
Както бе споменато по-горе, Surface Pro 6 е въоръжен с чип с четири ядра и предполагаме, че е 2 в 1 Core i5 процесор за базовата версия. Процесорът е предназначен да предлага повече многозадачност на потребителя, благодарение на по-големия брой ядра, както и да осигури ефективно изпълнение на задачите. Ако не сте гледали вече няколкото видеоклипа в YouTube, процесорите от 8-то поколения на Intel, използвани в преносимите компютри, са в състояние да се справят с видео рендеринг и на преносимо устройство като Surface Pro 6, което ще бъде много добра комбинация.

Батерия
Microsoft не е описал точния капацитет на батерията използвана в Surface Pro 6, но компанията твърди, че тя ще ви осигури 13,5 часа издръжливост. Това е много впечатляващо, но това също ще зависи от вида работа, която вършите със Surface Pro 6.

Цена и предварителни заявки
Започвайки от днес Surface Pro 6 е наличен с предварителна заявка (предплащане) само на някои пазари, в които ние не попадаме. За останалите пазари ще е наличен през 2019 г.
Базовият модел пристига с цена от $ 899, като тя ще бъде по-висока в зависимост от това колко мощен е моделът.

Източник: wccftech


Етикети: , ,Един коментар

  1. 1 Roobar // 06.10.2018 в 12:54

    С две думи рифреш на Surface Pro 5.

Коментари: