ADATA анонсира нови външни твърди дискове

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 18.10.2018, 1,289 показвания

18/10/2018 – ADATA Technology обяви пазарния дебют на новите си външни твърди дискове, отличаващи се с висока степен на издръжливост и голям капацитет.

ADATA HD680

Разполагащият с 2TB обем HD680 предоставя сигурна защита благодарение на своята трислойна конструкция, която му позволява да отговори на военния стандарт за защита MIL-STD-810G 516.6. Външният силиконов кейс предпазва при удари и изпускане докато средната част играе ролята на буфер и защитава меката обвивка, в която е поставен самият диск. Дизайнът на устройството е конструиран така, че то може да издържи на изпускане до 1,22 метра височина, а антишоковите сензори уведомяват потребителите чрез LED индикация в ситуации на активиране. Моделът разполага и с 256-битово AES криптиране за защита на съхраняваните пароли и чувствителна информация. HD680 ще се предлага в черен, син и жълт цвят, а дизайнът е с включен удобен страничен улей за съхранение на отделящия се USB кабел.

ADATA HV320

Вторият модел, който ADATA анонсира, се отличава с тънък профил с дебелина от 10,7 мм[1] и елегантен дизайн с избор между три цветови варианта. HV320 ще се предлага с капацитет от 1TB, 2TB, 4TB и 5TB. Моделът също разполага с включено 256-битово AES криптиране.

 

За ADATA

ADATA Technology, един от най-големите производители на DRAM модули и USB флаш памети в света, разполага с разнообразно портфолио, което включва карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Компанията предлага също така решения за мобилно захранване и е един от големите доставчици на съвременно LED осветление. Продуктите на ADATA продължават да получават международно признание и награди като iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, Computex Best Choice и Taiwan Excellence. Птицата колибри е талисман на марката ADATA, който  символизира способността на компанията да бъде гъвкава и бърза по отношение на иновациите с цел предлагане на още по-добри решения. За повече информация, моля посетете www.adata.com.

[1] *10,7 мм за моделите с капацитет 1/2TB и 19 мм за 4/5TB.


Етикети: , ,Коментари: