Производителността среща дизайна: MMD представя Philips 276E8VJSB

Производителността среща дизайна: MMD представя Philips 276E8VJSB

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 18.10.2018, 1,257 показвания

 

  • 4K Ultra HD технология за остри и чисти изображения
  • 10-битов дисплей за ярки и красиви цветове
  • Тънък, съвременен дизайн за очарователна елегантност 

Амстердам, 18-ти октомвриMMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви новия LCD монитор Philips 276E8VJSB. Този 27-инчов (68.6 см) 4K UHD монитор е снабден с последната технология за ултра чиста картина, върхова яркост и живи изображения от всякакъв ъгъл. Тънкият и елегантен дизайн и удобните функции за потребителя правят модела атрактивен избор, както за професионалисти, така и за домашни потребители.

Картина с най-високо качество

Philips 276E8VJSB предлага на потребителите цяла плеяда от модерни технологии, които гарантират безупречно качество на изображението и правят монитора идеален за фотография, филми и сърфиране в уеб, както и за всякакви професионални приложения, изискващи еднородна яркост и точност на цветовете. UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) резолюцията осигурява отлична прецизност, благодарение на високопроизводителния панел, а IPS LED технологията предлага забележително чисти изображения и живи цветове, които носят наслада дори при екстремно широки ъгли от 178/178 градуса. 10-битовият дисплей осигурява богата дълбочина на цветовете, които достигат 1.074 милиарда нюанса, а вътрешната 12-битова обработка гарантира плавни градации и детайли.

Елегантен дизайн

Philips 276E8VJSB е толкова елегантен, колкото и мощен. Той е особено подходящ за мултидисплейни конфигурации и видеостени, а ултра тънките му рамки водят до минимум разсейване и подобрена продуктивност. Неговият тънък, съвременен дизайн допълва всеки домашен декор.

Фокусиран към потребителя

Екипиран с широк набор от функции за удобство, Philips 276E8VJSB е проектиран да направи потребителското изживяване възможно най-приятно и полезно. Те включват опцията MultiView за удобна многозадачна работа с няколко видео потока, технология Flicker-Free за регулиране на яркостта и намаляване на трептенето за по-комфортна работа, и по-малко умора в очите след продължително използване, LowBlue режим за подобрен тонус, екологични материали за по-голяма устойчивост и ниска консумация на енергия за по-малки разходи за ток.

Philips 276E8VJSB дебютира в средата на ноември 2018 при препоръчителна крайна цена от 579 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
http://www.mmd-p.com


Етикети: , ,Коментарите са забранени.