AMD Radeon™ Vega мобилна дискретна графика в MacBook Pro

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 30.10.2018, 1,470 показвания

 

 

Най-усъвършенстваните графични процесори за лаптопи на AMD осигуряват отлична производителност за креативни приложения и игри

Санта Клара, Калифорния, 30 октомври 2018 г. Днес AMD (NASDAQ: AMD) обяви нови AMD Radeon™ Vega Mobile графични процесори за следващото поколение ноутбуци. Мобилните графични решения AMD Radeon™ Pro Vega 20 и Radeon™ Pro Vega 16 ще бъдат достъпни като опции за конфигуриране в 15-инчовия Apple MacBook Pro от края на месец ноември т.г.

Графиката AMD Radeon™ Vega Mobile осигурява удивителна производителност в 3D рендъринг, редактиране на снимки и видео и други креативни приложения, както и 1080p HD гейминг на ултра настройки в днешните върхови AAA и еСпорт игри.

Новите графични процесори се базират на AMD “Vega” архитектурата и са проектирани да съдействат за тихата и хладна работа на върховите ноутбуци. Освен това, техния изключително тънък формат разполага с HBM2 памет (2ро поколение High Bandwidth Memory (памет с висока пропускателна способност)), която заема по-малко пространство в мобилните машини в сравнение с традиционните, базирани на GDDR5 графични процесори.

“Графиката Radeon™ Vega Mobile вдига летвата на производителността при ноутбуците,” каза Скот Херкелман, корпоративен вицепрезидент и управител на Radeon Technologies Group в AMD. “Новите графични процесори предлагат най-доброто от двата свята: удивителна производителност за креативните приложения и визуално удивителен, бързореагиращ гейминг за най-големите игрови заглавия днес, в мобилен форм-фактор.”

Наличност

Графичните проецсори AMD Radeon™ Pro и 20 and Radeon™ Pro Vega 16 са нови опции за конфигуриране на 15-инчовият MacBook Pro, очакван на пазара в края на ноември.

Поддържащи източници

  • Научете още за AMD Radeon™ Pro Vega 20 и Radeon™ Pro Vega 16 графиката тук
  • Научете още за 15-инчовият MacBook Pro тук
  • Станете фен наRadeon™ във Facebook
  • Следвайте AMD в Twitter @AMD
  • Следвайте Radeon™ графиката вTwitter

 

За AMD

В продължение на над 45 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD  днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, и Facebook и Twitter страниците на компанията


Етикети: , ,Коментари: