AMD пусна гайд за коледни подаръци “Добавете за опаковане” за пазаруване на AMD Ryzen™ процесори, AMD Radeon™ графични карти и AMD-базирани системи в празничния сезон

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 13.11.2018, 1,243 показвания

 

 

  • Ръководството предлага отлични възможности за хай-тек избор на подаръци за геймъри и ИТ ентусиасти

 

Санта Клара, Калифорния, 12 ноември 2018 г. Днес AMD (NASDAQ: AMD) стартира своята празнична кампания за 2018 г. “Just Add Wrapping” (Добавете за опаковане), с цел да помогне на купувачите да намерят технологични подаръци за своите близки. С разнообразие от продуктови предложения от AMD Ryzen процесори и AMD Radeon графични карти до AMD-базирани лаптопи и настолни системи, AMD Holiday Buying Guide дава препоръки за всички PC потребители: от ползващите компютър за ежедневни задачи до геймъри, стриймъри, ентусиасти „направи си сам“ и създатели на мултимедийно съдържание.

Ръкловодството за празнично пазаруване за 2018 г. на  AMD Holiday Buying Guide предлага поглед към спечелилите признание технологии на компанията като процесорите с най-висока производителност AMD Ryzen и графичните карти AMD Radeon, портативните и елегантни модели „2 в 1“ и ултрапортативни ноутбуци от Acer, Dell, HP, Lenovo и др..

“Ние се радваме, че можем да предложим толкова убедителна гама от устройства и високопроизводителни компютърни продукти за този празничен сезон,” каза Джон Тейлър, главен маркетинг директор на AMD. “Независимо дали купувате за иноватор, геймър, създател на съдържание, или стриймър, процесорите, графичните карти на AMD и OEM системите ще осигурят отлична работа и визуално удоволствие на хората, за които сте ги определили.”

За допълнителна информация, моля, посетете www.amd.com/holiday.

Поддържащи ресурси

  • Научете още за кампанията за празничния сезон на AMD “Just Add Wrapping” тук
  • Изтеглете гайда за пазаруване на AMD “Just Add Wrapping” тук
  • Вижте видеото за кампанията AMD “Just Add Wrapping” тук
  • Станете фен на AMD във Facebook
  • Следвайте AMD в Twitter

За AMD

В продължение на над 45 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD  днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, и Facebook и Twitter страниците на компанията.


Етикети: ,Коментари: