AOC обяви новият геймърски монитор G2590PX/G2 – G2 Esports Signature Edition

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 15.11.2018, 1,274 показвания

Амстердам, 15-ти ноември 2018 г. Глобалният лидер на пазара на геймърски монитори, AOC, официално обяви своя първи монитор с G2 Esports брандинг моделът G2590PX/G2. Продуктът е резултат на сътрудничеството между AOC и G2 Esports, една от най-влиятелните и успешни организации по електронни спортове в света. Специалното издание на този геймърски монитор включва уникален дизайн с официалната самурайска графика и лога на G2 Esports. Този 24,5-инчов монитор ще бъде снабден с високопроизводителни геймърски функции като 144Hz честота на опресняване и 1ms време за реакция, както и Free Sync.

G2590PX G2 Esports Signature Edition

AOC и G2 Esports – мечтаната комбинация

Базирана в Берлин и основана през 2013 г. от многократно награждавания професионален играч Carlos ‘ocelote’ Rodríguez, G2 Esports бързо се доказва като титан на европейската сцена по време на различни международни събития по електронни спортове. След старта на партньорството с AOC през януари 2018 г., което допълнително подсили успеха на отбора, тренировъчното оборудване на G2 Esports беше обновено с последно поколение геймърски дисплеи AOC. С пускането на новия G2590PX/G2, и AOC, и G2 Esports отвеждат успеха от своето партньорство на следващото ниво.

„Този монитор е символ не само на възхищението на AOC от такива успешни организации като G2 Esports, но и израз на подкрепата към всички фенове и ентусиасти от страна на играчите от G2 Esports.” – каза Щефан Зомер, Директор маркетинг и бизнес развитие в AOC International Europe. Carlos ‘ocelote’ Rodríguez от G2 Esports добавя: „AOC се доказа като изключителен партньор за нас и нашите играчи. Качеството на техните монитори, в комбинация с нивото на усърдие и съпричастие, което демонстрират, ни прави много горди от това партньорство. В резултат създадохме заедно монитора с G2 брандинг, който въплъщава силата на това сътрудничество – един модел, който наричаме „наш“. Много сме развълнувани от появата на модела G2590PX/G2 и нямаме търпение да го видим в домовете на много запалени #G2ARMY членове.”

Пълно AOC представяне върху 24,5 инча

Базиран на високо оценяваната серия геймърски монитори G90,  моделът G2590PX/G2 предлага безрамков TN панел със съотношение 16:9 и Full HD резолюция (1920×1080 пиксела), FreeSync поддържка, 1 ms време за реакция и висока честота на опресняване от 144 Hz. С G2590PX/G2 AOC демонстрира как могат да бъдат комбинирани производителност, стил и достъпност в един един дисплей, който осигурява плавно геймърско преживяване без накъсване и насичане.

G2 Esports Signature Edition е наличен на препоръчителна крайна цена от 719 лв. с ДДС.

За AOC:

AOC е една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи. Високото качество, първокласния сервиз, атрактивните дизайни, ергономичните и иновативни продукти, щадящи околната среда и конкурентите цени са причините, заради които все повече и повече крайни потребители, корпоративни мениджъри и дистрибутори се доверяват на AOC. AOC предлага дисплеи, които задоволят изискванията на всеки тип потребител, независимо за професионална, домашна или гейминг употреба. AOC е подразделение на TPV Technology Limited, най-големият производител на LCD дисплеи в света.

http://eu.aoc.com


Етикети: ,Коментари: