Цвят, комфорт и удобство в просторен 34” формат: Philips BDM3470UP

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 21.11.2018, 1,254 показвания

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips за монитори, анонсира новия Philips BDM3470UP. Този 34-инчов (86.7 см) UltraWide QHD монитор е снабден с широк набор от модерни функции и иновативни технологии, които увеличават продуктивността в офиса и насладата при използване у дома. Технологиите CrystalClear и IPS правят изображенията искрящи, а благодарение на UltraWide и MultiView дисплеят осигурява на потребителите голяма площ за работа и игра. USB 3.0 и HDMI съвместимостта прави свързването лесно, а SmartErgoBase осигурява оптимален комфорт за всички. Многостранен и богат на функции, този монитор е чудесен избор, както за професионалисти, така и за домашни ползватели.

Ослепителна панорамна картина

Philips BDM3470UP е удоволствие за очите. UltraWide 21:9 форматът, комбиниран с CrystalClear Quad HD 3440 x 1440 резолюция, дава върхово панорамно изображение с изключителни детайли. Впечатляващото визуално представяне е допълнително подсилено от качествата на технологията IPS, която осигурява изключително чисти изображения и възхитителни цветове, които превръщат разглеждането на снимки и гледането на филми, и дори уеб браузването, в наслада за очите. IPS дисплеят предлага и екстремно широки ъгли на видимост от 178/178 градуса, което позволява екрана да бъде наблюдаван от почти всякакъв ъгъл – идеално качество, когато семейното гледане на филми или груповата работа се случват на един екран. Philips BDM3470UP притежава специалната функция SmartUniformity, която намалява флуктуациите на цвета и яркостта и гарантира на фотографи, художници и дизайнери, че могат да имат пълно доверие на точното цветопредаване на техните изображения.

Място за разгръщане

Philips BDM3470UP е с диагонал от 34” (86.7 см) – един просторен формат, които предоставя на потребителите много място за всички техни проекти. Независимо дали за самостоятелна или групова работа, мониторът предлага достатъчна ширина, на която едновременно да се поберат големи електронни таблици, документи за сравнение или детайлни CAD-CAM проекти. Функцията MultiView позволява на потребителите да свържат множество устройства за едновременно гледане. Опитните професионалисти, които работят в многозадачен режим, със сигурност ще обикнат тази възможност, която увеличава продуктивността и дори позволява комбиниране на работа и забавления на един екран. Ако се нуждаят от дори повече пространство, потребителите на BDM3470UP могат да се възползват от неговите ултра тънки рамки и да долепят още екрани, за да наблюдават обемни потоци от данни или просто за да се потопят в някоя игра.

Максимум комфорт и удобство

Philips BDM3470UP разполага с цял набор от комфортни функции. За да намали физическото напрежение от дългото време, прекарано пред компютъра в офиса, мониторът е снабден със SmartErgoBase стойка, която позволява накланяне, завъртане и обръщане на екрана, както и сваляне почти до нивото на бюрото за постигане на точния ъгъл и височина на гледане. Със своята функция за удобно прибиране на кабелите, стойката намалява бъркотията на работното място. Наличен е и вграден Super-Speed USB 3.0 хъб, който осигурява трансфер с почти 10 пъти по-висока скорост в сравнение с със стандарта USB 2.0.  Мониторът е HDMI-съвместим и готов да приема висококачествен сигнал с висока резолюция. Налични са вградени стерео говорители, които правят Philips BDM3470UP подходящ за видео комуникации и мултимедийни забавления.

Philips BDM3470UP е наличен на препоръчителна крайна цена от 1289 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors


 

За допълнителна информация:

Соня Славчева

Public Relationships People

Телефон: +359 898 22 37 37

E-mail: sonya@prpeople.ro

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
http://www.mmd-p.com


Етикети: ,Коментари: