Коледен съветник за подаръци от Philips Monitors

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 28.11.2018, 1,624 показвания

Коледа идва и отново е време да помислим за подаръци за приятелите и семейството. MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, предлага интересни и иновативни дисплеи, предназначени за игра, домашна употреба и по-добра работа. Те са перфектният подарък за всеки – независимо дали е професионалист или не.

Насладете се на игровите моменти с линията Philips Momentum

Philips 436M6VBPAB от линията Momentum е революционен монитор, проектиран за най-поглъщащо преживяване в конзолните игри. С 4K UHD резолюция на огромния 43-инчов VA панел моделът 436M6VBRAB предлага 1000 cd/m² пикова яркост, ултра широк цветови спектър, покриващ 100% BT.709 и 97.6% DCI-P3 и 1.07 милиарда цвята, постигани посредством 8 bit+2 bit FRC (Frame Rate Control) разрядност.

Препоръчителна крайна цена: 1559 лв. с ДДС

Снимки на модела 436M6: https://goo.gl/UCrmC8

Идеалният подарък за любителите на фотографията

Независимо дали фотографията е професия, страст, хоби или и трите, Philips Monitors предлага всичко нужно, за да получите максимума от вашите изображения. Philips 4K 272P7 и 328P6VJEB/00 имат всичко нужно на съвременните фотографи за прецизна и точна работа с критично точно цветопредаване. И двата монитора са с Ultra Clear 4K резолюция, която позволява на потребителите да видят голямата картина и всички детайли в нея. 272P7 разчита на високопроизводителен 27” панел за осигуряване на брилянтни цветове, прецизни детайли и подобрена чистота, докато 328P6VJEB/00 е 32” Ultra HD дисплей, снабден с UltraWide-Color технология за широко цветово покритие и по-жива и естествена картина.

Препоръчителна крайна цена на 272P7: 919 лв. с ДДС

Снимки на модела 272P7: https://goo.gl/wx8ye9

Препоръчителна крайна цена на 328P6: 999 лв. с ДДС

Снимки на модела 328P6: https://goo.gl/g7EeJ3

Цвят, стил и дизайн за дома

Philips 278E9 предлага извит 27-инчов екран с тънки рамки и Ultra-Wide Color Full HD панел за реалистични изображения и изключително широки зрителни ъгли, ведно със стилен дизайн. Philips 278E9 е по-тънък и по-елегантен от всякога. Неговият класен дизайн използва тристранна ултра тънка рамка за постигане на елегантна външност с минимално разсейване и максимално зрително поле. Той притежава извит VA дисплей за по-поглъщащо преживяване с по-малко изкривяване. По този начин фото редактирането, браузването в уеб и гледането на филми, както и графичната работа, стават по-поглъщащи от всякога. Моделът е снабден с 27-инчов Ultra Wide-Color LCD екран. Full HD 1920 x 1080 (16:9) резолюцията осигурява отлично качество на картината с кристални детайли, повишена яркост, супер контраст и реалистични цветове за пресъздаване на живи изображения.

Препоръчителна крайна цена: 449 лв. с ДДС

Снимки на модела 278E9: https://goo.gl/2BbjW2

Най-подходящия по размер дисплей за домашното пространство

Един 27-инчов извит дисплей, който прави зрителното преживяване още по-реалистично, благодарение на обгръщащата форма на екрана и по-широкия цветови спектър, осигурен от технологията Ultra Wide-Color за прецизно цветопредаване. Моделът 278E8QJAB с Full HD резолюция предлага един от най-богатите цветови набори в сегмента. Това е полезно в редица случаи, например при онлайн пазаруването, където потребителите могат да видят точните цветове на продуктите, които поръчват – независимо дали става дума за кола, нови кухненски мебели или дрехи. При видео възпроизвеждането технологията Ultra Wide-Color гарантира, че виждате същото като заснетото изображение. Създателите на видео и фотографите могат да разчитат на точно цветово възпроизвеждане, а любителите на филми да се насладят на картината, която режисьорът е искал да постигне.

Препоръчителна крайна цена: 549 лв. с ДДС

Снимки на модела 278E8QJAB: https://goo.gl/UhhmiE

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
http://www.mmd-p.com


Етикети:Коментари: