ADATA пуска XPG microSDXC карти за гейминг

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 3.12.2018, 2,569 показвания

 

03/12/2018 – ADATA® Technology обяви пазарния дебют на своите нови microSDXC UHS-I U3 Class 10 XPG карти. Създадени специално за мобилен гейминг, новите карти осигуряват бърз даунлоуд, инсталация и стартиране на игри.

Идеални за всякакъв вид мобилен гейминг

Скоростите на четене достигат 100MB/s, а на запис – 85MB/s. В допълнение към мобилните гейминг устройства като Nintendo Switch™, XPG microSDXC UHS-I осигуряват и по-висока скорост при използването на смартфони, таблети и VR устройства. Картите ще се предлагат с капацитет от 128GB, 256GB и 512GB.

A1 производителност за по-бързи и плавни приложения

 

Картите поддържат новия стандарт Application Performance Class 1 (A1), което позволява не само по-бърз гейминг, но също така по-бързо зареждане и използване на приложения за Android-базирани устройства. Потребителите с ъпгрейд до Android 6.0/7.0, могат да ги използват като допълнителен сторидж, за да се възползват от по-бърза и плавна употреба на по-голям брой приложения.

 

За XPG Xtreme Performance Gear, или съкратено XPG, е категория премиум хардуер с отличителен дизайн, предлаган от компанията ADATA и специално предназначен за компютърен гейминг и екстремен овърклок. Продуктите от серията XPG не само преминават, но и надграждат строгите ADATA A+ тестове, за да гарантират върхова производителност и издръжливост. XPG открива нови граници с подкрепата на водещи технологии и партньори от индустрията, за да предложи най-доброто изживяване в областта на гейминга, в това число и виртуалната реалност. Продуктовата линия XPG се отличава с върхова производителност, но също така и със специално внимание към стила. Потребителите могат да разпознаят моментално всеки XPG представител по агресивния му, но едновременно с това изтънчен дизайн. Всички XPG брандирани предложения притежават дизайн, който е не само атрактивен, но и функционален, като например конструкцията на иновативните топлинни щитове при високоскоростните модул памети. Продуктите от серията XPG могат да се похвалят с престижни световни отличия като Good Design Award (Япония) и Taiwan Excellence Gold Award. За повече информация, моля посетете www.adata.com/xpg.


Етикети: ,Коментари: