MMD представя Philips 241B7QGJ: Най-екологичният монитор в света, който увеличава продуктивността на професионалистите, докато пази околната среда

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 15.01.2019, 1,615 показвания


Амстердам, 15-ти януари 2019 г. MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви предстоящата поява на модела Philips 241B7QGJ с Full HD резолюция. Този 24-инчов (23.8”) LCD монитор е новият еталон за „зелен“ монитор, който предлага на екологично настроените професионалисти мощен инструмент, увеличаващ представянето на работното място. В допълнение към водещата за сегмента енергийна ефективност, напълно рециклируемата опаковка и съответствието с множество международни стандарти за защита на околната среда, Philips 241B7QGJ предлага на потребителите пълен набор от високопроизводителни и интелигентни ергономични функции. Те включват Full HD и IPS технология, SmartImage, SmartContrast, и SmartResponse, стандарт USB 3.0, вградени говорители и SmartErgo стойка, които в комбинация предоставят тотален комфорт и удобство на потребителя.

„Най-зеленият“ монитор в света

Philips 241B7QGJ следва дългосрочната политика на марката за устойчивост и защита на околната среда. Този модел специално е проектиран така, че да има най-малко влияние върху природата. Съставен от леки пластмаси, 85% от които са рециклирани и притежаващ сертификат TCO Certified Edge, той е напълно лишен от вредни вещества като олово, живак, халоген и PVC/BFR. Всички части от корпуса и металното шаси, и опаковъчните материали подлежат на 100% рециклиране. Този монитор Philips помага за намаляване на глобалното потребление на ресурси и в частност емисиите от транспортна дейност. В резултат Green Electric Council го награди с екологичния етикет EPEAT, което доказва неговите екологични качества.

Устойчив път към продуктивността

Професионалистите се нуждаят от технология, която работи в тяхна полза, а Philips 241B7QGJ блести в това отношение със своето качество и комфорт в комбинация с устойчивост. Full HD резолюцията на IPS панела дават изключително чисти изображения, които могат да бъдат наблюдавани под почти всякакъв ъгъл. Ултра тънката рамка позволява лесно комбиниране с допълнителни екрани, а иновации като SmartImage, SmartContrast и SmartResponse гарантират върхово качество на картината по всяко време. И понеже дългите часове пред компютъра често се асоциират с умора, Philips 241B7QGJ идва с ефективни решения за увеличаване на комфорта на потребителя. Те включват покритие против отблясъци и LowBlue режим, както и технология Flicker-free, както и напълно настройваща се стойка SmartErgo и опция за VESA монтаж на стена, които позволяват постигане на най-удобната позиция на наблюдение.

Най-енергийноефективният монитор в света

Потреблението на енергия е в основата на малкия въглероден отпечатък и в това отношение Philips 241B7QGJ отново изпъква. Снабден с набор от технологии за пестене на енергия, той осигурява значително намаляване на потребяваното електричество – едновременна полза за околната среда и за джоба на потребителите. Сред тези високопроизводителни технологии за икономия е PowerSensor, която засича присъствието на потребителя посредством безвреден инфрачервен сензор и съответно автоматично намалява яркостта на екрана. Тази иновация допринася за до 80% пестене на енергия. Но това не е всичко — Philips 241B7QGJ включва нов дизайн с подсветка с ниска мощност за постигане на оптимална яркост с минимална енергия. Технологията LightSensor, която измерва околната светлина, настройва яркостта на дисплея автоматично. Ключът Zero Power Switch слага край на латентното потребление на енергия, което често е факт при други монитори, дори след като са изключени от бутона. Мониторът консумира 11 W енергия, измерени от EnergyStar 7.0 и отговаря на енергиен клас A++, коeто доказва несравнимата ефективност на Philips 241B7QGJ.

Philips се посвещава на осигуряването на високопроизводителни технологии, които комбинират иновация и устойчивост. Philips 241B7QGJ е идеалният избор за професионалисти, търсещи подобрение на своята продуктивност по един отговорен и екологичен начин., каза Щефан Зомер, Директор „Маркетинг и бизнес управление за Европа“ в MMD.

Philips 241B7QGJ ще дебютира през януари 2019 г. на препоръчителна крайна цена от 449 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
http://www.mmd-p.com


Един коментар

  1. 1 Жоро // 16.01.2019 в 15:08

    Хмм “пази околната среда”? Ако го вържа на егрека ще ми пази ли овцете?

Коментари: