ADATA постави нов овърклокинг рекорд с XPG SPECTRIX D80

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 18.01.2019, 1,431 показвания

18/01/2019 – Тайванската компания за DRAM  модули и NAND Flash продукти ADATA® Technology обяви, че е успяла да овърклокне своята RGB DDR4 памет XPG SPECTRIX D80 до внушителната честота от 5584MHz. Новият рекорд е постигнат с конфигурация Intel Core i9-9900K, дънна платка MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC и LN2 охлаждане. Това е първият път, в който подобен рекорд се поставя с 9 поколение Intel Core i9 процесор.

Постижението идва след наскорошното основаване на XPG Overclocking Lab на ADATA в края на миналата година. Лабораторията е първото по рода си учреждение от такъв вид сред производителите на DRAM памети, създадено с цел да тества максималната ефективност и производителност на паметите на компанията, достигайки екстремни резултати.

https://hwbot.org/submission/4034901_adata_xpg_memory_frequency_ddr4_sdram_2791.6_mhz

За XPG

Xtreme Performance Gear, или съкратено XPG, е категория премиум хардуер с отличителен дизайн, предлаган от компанията ADATA и специално предназначен за компютърен гейминг и екстремен овърклок. Продуктите от серията XPG не само преминават, но и надграждат строгите ADATA A+ тестове, за да гарантират върхова производителност и издръжливост. XPG открива нови граници с подкрепата на водещи технологии и партньори от индустрията, за да предложи най-доброто изживяване в областта на гейминга, в това число и виртуалната реалност. Продуктовата линия XPG се отличава с върхова производителност, но също така и със специално внимание към стила. Потребителите могат да разпознаят моментално всеки XPG представител по агресивния му, но едновременно с това изтънчен дизайн. Всички XPG брандирани предложения притежават дизайн, който е не само атрактивен, но и функционален, като например конструкцията на иновативните топлинни щитове при високоскоростните модул памети. Продуктите от серията XPG могат да се похвалят с престижни световни отличия като Good Design Award (Япония) и Taiwan Excellence Gold Award. За повече информация, моля посетете www.adata.com/xpg.






Етикети: ,



Един коментар

  1. 1 GunGod // 24.01.2019 в 12:13

    Bang!
    https://hwbot.org/submission/4039905_toppc_memory_frequency_ddr4_sdram_2804.4_mhz

Коментари: