MMD представя монитора Philips 499P9H

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 30.01.2019, 1,259 показвания

Награждаваният SuperWide дисплей е проектиран за търсещи производителност професионалисти

 

Амстердам, 29-ти януари 2019 г. – MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, представи новия Philips 499P9H Brilliance –  извит 32:9 SuperWide LCD дисплей. Печелилият награди 49-инчов (124 см) монитор осигурява на професионалните потребители скъпоценен набор от подобряващи представянето функции, които правят всяка минута, прекарана пред екрана, по-ефективна, по-продуктивна и по-приятна. Снабден с обширен 32:9 SuperWide екран и ултра висока резолюция, Philips 499P9H осигурява радващи окото графики в разточително голям формат, който се равнява на два пълноразмерни монитора. Това го прави идеална алтернатива на двойка 27-инчови Quad HD екрана. Снабден с удобна USB-C докинг функция, която предлага предимствата на високоскоростния трансфер на данни и гъвкавата свързаност, както и с изскачаща уеб камера и екосъобразен дизайн, този монитор има всичко.

Пространство от стена до стена

Philips 499P9H определено може да впечатлява. Неговият гигантски формат въплъщава модерен дизайн с извит дисплей с радиус 1800r, който следва естествената форма на окото и ненатрапчиво обгражда потребителя като намалява до минимум разсейването и подобрява комфорта. Красотата на този монитор не е само във външността, защото неговата извънредна ширина му дава изключителен потенциал за повишаване на продуктивността. Така изчезва нуждата от сложни конфигурации от няколко екрана с неприятните за окото рамки между екраните и множество кабели.

Вместо това 499P9H осигурява впечатляващите 49 инча работна площ, която се равнява на два 27″ 16:9 Quad HD дисплея, долепени един до друг. Това позволява на потребителите да разпрострат на екрана и да сравняват документи или да работят с няколко файла едновременно, без да им се налага да прилепят прозорци, да скролират или да увеличават мащаба. Моделът покрива още повече сценарии на употреба, защото разполага с вграден MultiClient KVM превключвател, който работи с функцията Multi-View и позволява на потребителите да управляват две отделни устройства по едно и също време с една клавиатура и мишка, което пести още повече време и място.

Ангажиращо визуално преживяване

При толкова голям екран високото качество на изображението е задължително. И тук Philips 499P9H се отличава от тълпата. Dual Quad HD (5120 x 1440) резолюцията дава по-висока гъстота на пикселите и повече детайли, а технологията HDR 400, сертифицирана от VESA, осигурява зашеметяващи цветове, наситени сенки и искрящи светли тонове, които карат изображенията да оживяват с оптимална дълбочина и нюанси. VA LED панелът използва технология с вертикално подреждане за постигане на висок статичен контраст в почти цялото зрително поле, което осигурява кристални изображения от всеки ъгъл на наблюдение. CAD и графичните дизайнери, архитектите, инженерите, фотографите и всички други професионалисти, които искат перфектна прецизност до ниво пиксел и точност на цветовете, ще получат желаното с този монитор.

Проектиран за модерния професионалист

Модерното работно място изисква още повече гъвкавост, динамика и адаптивност и съвременният хардуер трябва да бъде на нужното ниво. Philips 499P9H посреща тези изисквания с набор от иновативни функции, които помагат на потребителите да получат максимума от своя работен ден.

Вградената USB 3.1 type-C докинг станция, осигуряваща захранване, играе ключова роля в увеличаването на продуктивността на професионалистите в движение. С високоскоростния USB 3.1 интерфейс, данните се прехвърлят по-бързо, а симетричния USB-C конектор позволява лесно свързване на лаптоп с един кабел. Периферията и лаптопите могат да бъдат свързани директно към монитора за прехвърляне на файлове, гледане на видео и др. В допълнение, към преносимия компютър може да бъде пуснат сигурен мрежов достъп през вградения в монитора RJ45 мрежов порт и то без да се ползва допълнителен кабел. За още повече удобство и сигурност мониторът включва удобна изскачаща камера, поддържаща лицево разпознаване с Windows HelloTM, която дискретно може да бъде прибрана обратно, когато не е нужна.

И понеже комфортът на потребителя винаги е приоритет, мониторът Philips 499P9H предлага множество визуални решения като технологията Flicker-Free и режима LowBlue, както и ефикасни ергономични функции като настройваща се по височина стойка с опции за завъртане и накланяне и възможност за монтиране на стена.

Philips 499P9H е наличен с препоръчителна крайна цена от 2149 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
http://www.mmd-p.com


Етикети:Коментари: