“Дни на Майкрософт 2010” ще се проведе на 30 и 31 март 2010 в кино Арена Младост

“Дни на Майкрософт 2010” ще се проведе на 30 и 31 март 2010 в кино Арена Младост

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 8.01.2010, 3,762 показвания

9-тото издание на Дни на Майкрософт ще се проведе на 30 и 31 март 2010 г. в кино Арена Младост, София.

Дни на Майкрософт 2010 e най-мащабната технологична конференция в България. Събитието представлява двудневна годишна среща на технологичната общност в България с международно признати експерти и специалисти. Пред българската аудитория се представят най-новите технологични разработки и тяхното ефективно приложение в бизнеса и ежедневието. Конференцията дава много възможности за създаване на бизнес контакти и запознаване със специфични бизнес решения на Майкрософт и нашите партньори.

Очаква се посещаемост от над 900 души. За първи път събитието ще бъде достъпно не само за технологичната общност, но и за всички хора, които проявяват интерес към иновациите, улесняващи тяхното ежедневие.

Дни на Майкрософт се провежда вече 8 поредни години. До момента участниците наброяват повече от 5000 софтуерни разработчици, ИТ специалисти и експерти от сферата на информационните и комуникационни технологии, финансите и държавната администрация.

Успешната реализация на Дни на Майксрофт разчита много на добрите и дългосрочни партньорства. През годините сме осъществили повече от 60 партньорства с водещи български и международни компании. Нашият стремеж е да осигурим на партньорите си добро представяне пред участниците, както и много възможности за успешни бизнес контакти.

Уверени в своя опит да организираме конференции, които се радват на силен традиционен интерес, тази година ние разработваме нов атрактивен формат, който ще ни позволи да достигнем до по-широка аудитория и да имаме възможността да реализираме дългосрочно партньорство с Вашата компания.

Конференцията Дни на Майкрософт 2010 ще бъде представена чрез всеобхватна комуникационна кампания в преса, радио и интернет. Ще използваме нестандартни комуникационни средства, както и нови канали като социалните мрежи (Facebook и Twitter) и блоговете.

През 2010 година Дни на Майкрософт ще предложи на участниците в конференцията:

  • Атрактивна експо зона, изградена на най-комуникативните места в кино Арена. Тя ще бъде достъпна както за участниците в конференцията, така и за всички, които се интересуват от най-новите технологични постижения.
  • Повече от 40 технически сесии, представени от водещи български и чуждестранни специалисти в областта на информационните технологии.
  • Свободни дискусии с най-интересните лектори – участниците ще могат да задават конкретни въпроси или казуси, за които търсят решения.
  • Специална зала, където партньорите ще представят техни успешни практики в прилагането на технологични решения за ефективно развитие на бизнеса.
  • Възможност за участие в много игри, които ще акцентират върху различни аспекти на технологиите и ще забавляват участниците.

Екипа на Майкрософт България ще се радва на ползотворно и дългосрочно партньорство с вас, което ще допринесе за развитието на технологичната общност в България и страните от региона.


Етикети: , , , , , , , ,Коментарите са забранени.