ADATA анонсира Ultimate SU750 SSD

ADATA анонсира Ultimate SU750 SSD

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 22.02.2019, 1,465 показвания

 

22/02/2019 – ADATA Technology обяви пазарния дебют на своите нови 2.5” SATA 6Gb/s SSD устройства от серията Ultimate SU750. Моделите са базирани на най-новото TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND флаш поколение и разполагат с характеристики, които гарантират висока степен на надеждност и отлична производителност.

SSD дисковете ще се предлагат във варианти от 256GB, 512GB и 1TB, а скоростите на четене и запис достигат съответно 550/520MB в секунда. Тъй като SU750 няма механични компоненти в сглобката си, това го прави много по-надежден от обикновените твърди дискове. Осигурена е и по-висока устойчивост на удари и вибрации (1500G/0.5ms), като по този начин се гарантира отлична защита на съхраняваната информация. Освен това моделите от серията са много по-тихи и консумират по-малко енергия в сравнение със стандартните HDD устройства.

Налична е поддръжка на LDPC (Low-Density Parity-Check) технология за корекция на грешки, която осигурява интегритет на данните и съответно по-дълъг живот на диска. С покупката на SU750 потребителите получават възможност да изтеглят безплатно инструментите ADATA SSD Toolbox и Migration Utility. SSD Toolbox позволява мониторинг и управление на устройството докато Migration Utility е особено полезен при преминаването от HDD към SSD, предоставяйки лесен и бърз бекъп с миграция на информацията, включително и операционната система.

 

За ADATA

ADATA Technology, един от най-големите производители на DRAM модули и USB флаш памети в света, разполага с разнообразно портфолио, което включва карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Компанията предлага също така решения за мобилно захранване и е един от големите доставчици на съвременно LED осветление. Продуктите на ADATA продължават да получават международно признание и награди като iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, Computex Best Choice и Taiwan Excellence. Птицата колибри е талисман на марката ADATA, който  символизира способността на компанията да бъде гъвкава и бърза по отношение на иновациите с цел предлагане на още по-добри решения. За повече информация, моля посетете www.adata.com.


Етикети: ,Коментари: