AMD пуска първите драйвери Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition поддържащи Ryzen процесори с Radeon Vega графика

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 26.02.2019, 1,622 показвания

26.02.2019 г. – AMD обяви поддръжката на чиповете Ryzen с вградена Radeon Vega графична подсистема в своя програмен пакет Radeon Software Adrenalin 2019 Edition. Както бе обявено в презентацията на д-р Лиса Су, президент и СЕО на AMD, по време на CES 2019, AMD предлага допълнителна поддръжка за процесорите Ryzen с Radeon Vega графика чрез публикации за драйвери на AMD.com. Radeon Software Adrenaline осигурява оптимизации за бърз гейминг, и освен това поддържа очакваните в скоро време игрови заглавия.

Драйверите ще гарантират стабилна и надеждна работа, което е потвърдено от многобройни тестове за качество с приложения на трети страни, като всички ноутбуци и настолни РС с Ryzen процесори с Radeon Vega графика ще се поддържат с Radeon Settings в Radeon Software. Radeon Settings е приложение от типа „една спирка“, с помощта на което се конфигурират всички графични настройки, правят се проверки за актуализации и се изпраща обратна връзка към AMD. С негова помощ се осигурява оптимална работа при подходящите настройки за възпроизвеждане на видео и гейминг според персоналните предпочитания.

AMD също така заявява, че нейният отдел за обслужване на клиенти (Customer Care) е готов да окаже техническа помощ и осигури отстраняване на проблеми. За да се обърнат към това поделение на компанията, потребителите могат да използват линка www.amd.com/report.


Етикети: , , , ,Коментари: