MMD обяви новия монитор Philips 252B9: Високопроизводително професионално решение, което среща продуктивността с устойчивостта

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 13.03.2019, 1,308 показвания

 

 

Амстердам, 12-ти март, 2019  г. MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, пусна новия LCD монитор Philips 252B9 от B-серията, който разполага с PowerSensor. Този 25-инчов (63.4 см), 16:10, 3-странен безрамков монитор предлага високопроизводителни функции за увеличаване на продуктивността, устойчив дизайн за намаляване на разходите за енергия и опазване на околната среда и изключително качество, което професионалистите са свикнали да очакват от мониторите Philips. Снабден с иновативния PowerSensor, хардуерен превключвател за нулева консумация, IPS технология, стойка SmartErgoBase и набор от функции за увеличаване на комфорта, Philips 252B9 е идеалното решение за професионалисти, стремящи се да направят своите работни дни колкото се може по-продуктивни и удобни, като същевременно ограничават въздействието си върху околната среда.

Визуално усъвършенстван

За да осигури оптимално визуално представяне за всички типове професионална употреба, Philips 252B9 е снабден с 3-странен безрамков панел със съотношение 16:10 за увеличено вертикално пространство. IPS дисплеят постига зрителни ъгли от 178°/178° дори и в портретен режим при завъртане на 90°. IPS технологията дава ярки, кристални изображения и подобрена точност на цветовете, които фотографи, графични творци, филмови професионалисти, архитекти и дизайнери със сигурност ценят.

Безусловно устойчив

Philips 252B9 е шампион по отношение на устойчивостта. Неговият уникален PowerSensor може да засече присъствието на човек, използвайки безвредни инфрачервени сигнали и да намали автоматично яркостта на екрана, когато потребителят отсъства. Резултатът е намаление на консумацията на енергия до 80%, както и удължен живот на монитора. В допълнение, Philips 252B9 е снабден с хардуерен превключвател за нулева консумация, който изцяло прекъсва потреблението на ток, слагайки незабавен край на латентното потребление на електричество, когато мониторът не се използва. Съвместим с енергийни стандарти като EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE и RoHS, мониторът е изграден от 85% рециклирани пластмаси и опаковъчни материали, подлежащи на 100% рециклиране, което допълнително намалява въглеродния отпечатък.

Богат на функции

Потребителите на Philips 252B9 имат предимството на многобройните иновативни функции, които подобряват продуктивността и осигуряват оптимален комфорт. Стойката SmartErgoBase позволяват на потребителите да повдигат, свалят, накланят и завъртат екрана до прецизната височина и ъгъл, които най-добре отговарят на техните потребности, облекчавайки физическото напрежение от дългите работни часове. Наличните VESA отвори предлагат допълнителна гъвкавост при монтиране на монитора към стотици съвместими стойки. Philips 252B9 предлага също повишаващи комфорта технологии за визуализация като Flicker-Free, LowBlue опция и EasyRead режим за приятно четене като от хартия. Два вградени високоговорителя и множество конектори за VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 и HDMI 1.4 допълват този функционален и готов за бъдещето монитор.

Philips 252B9 ще се появи в края на март 2019 г. на препоръчителна крайна цена от 509 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
http://www.mmd-p.com


Коментари: